Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

ExtraPower


ExtraPower is een installateur welke zich specifiek toespits op het plaatsen van zonnepanelen voor zowel particulier als ondernemingen. Met een jarenlange ervaring en een goed geschoolde studie-en plaatsingsdienst is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op zowat elk type dak.

Met 3 vestigingen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen is ExtraPower uitgegroeid tot een belangrijke installateur binnen de zonnepanelen sector. Inmiddels heeft ExtraPower voor meer dan 50MWp aan zonnepanelen geplaatst wat overeenkomt met meer dan 200 000 zonnepanelen.

ExtraPower verzorgt zowel de volledige installatie van A tot Z voor zonnepanelen en bij grote projecten specifieke diensten zoals de bekabeling, montage en afwerking. Door de jarenlange ervaring van de studiedienst en techniekers kunnen zonnepanelen op zowat elk dak geplaatst worden: pannendaken, leien, EPDM tot zelfs steeldeck. ExtraPower is daardoor de uitgekozen partner voor complexe installaties.

Ook na de installatie staat ExtraPower garant voor een vlotte na-service. Dit gaat van onderhoud, nazicht van de volledige installatie zoals de omvormers, panelen en bekabeling. Zelfs voor het verhuizen van zonnepanelen kan u beroep doen op ExtraPower.

Beschikbare merken

  • SolarWatt
  • SolarWorld
  • SMA

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Zonnepanelen onderhoud
  • Verhuizen van zonnepanelen

Contacteer ExtraPower


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

ExtraPower heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden