Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Kate-Technics


Kate-Technics te Maldegem is hét meest gespecialiseerde bedrijf uit de regio dat zich toespitst op de installatie van zonnepanelen. Plaatsing en installatie van verwarmingsketels, aircosystemen en warmtepompen behoort eveneens tot de activiteiten.

Keep it simple!

Sinds 2007 is Kate-Technics reeds bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Ondertussen staan er meer dan 1000 tevreden klanten op de teller en er komen er nog dagelijks bij!

Uit die ruime ervaring heeft men bij Kate-Technics geleerd dat een PV-installatie kwalitatief moet zijn maar toch niet al te ingewikkeld. Dit kan enkel leiden tot onnodige problemen en dit wil men te allen tijde voorkomen.

Er wordt ook steeds gewerkt met een Stringomvormer van Fronius en met panelen van Viessmann en Benq. Optimizors van Tigo worden ook gebruikt indien nodig. Deze kwaliteitsmerken garanderen een duurzame installatie met een optimaal rendement.

7 dagen op 7 paraat

De serviceteams staan 7 op 7 paraat om u te helpen bij eventuele problemen met uw installatie. Daarnaast is Kate-Technics gecertifieerd voor alle technieken die aangeboden worden dus u kunt op beide oren slapen wanneer u kiest voor deze specialist.

Advies op maat

Ziet u zelf door de bomen het bos niet meer en weet u niet welke soort zonnepanelen of andere energiebesparende installatie voor u het voordeligst is? Neem dan zeker contact op en wij komen vrijblijvend langs om u passend advies te verschaffen.  U krijgt eveneens een gratis dakanalyse via satelliet aangeboden.

Wie kwaliteit en vakmanschap vooropstelt zal zonder twijfel in de wolken zijn met de installaties van Kate-Technics te Maldgem!

Contacteer Kate-Technics


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Kate-Technics heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden