Menu

De Groene Leeuw

Ook genoeg van die elektriciteitsfactuur? Met zonnepanelen kweekt u zelf elektriciteit en ligt u niet meer wakker van de stijgende energieprijzen. Vraag nu gratis offerte! Ook voor reinigen en herstellen kan iedereen bij ons terecht.

location-dark Aalter

De Groene Leeuw biedt u een uitweg voor de veel te hoge energiefacturen. Door middel van zonnepanelen kweekt u zelf elektriciteit en wordt uw verbruik tot bijna 0 herleid. Met meer dan 5 jaar ervaring en honderden tevreden referenties helpt De Groene Leeuw u graag bij het realiseren van dit doel.

De Groene Leeuw is een familiebedrijf waar service, een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal staan. In de toonzaal kan je terecht om het breed gamma aan zonnepanelen te bekijken. Er zijn meerdere merken beschikbaar en de adviseur kan u ook verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Enkele merken welke aangeboden worden zijn LG, BenQ en Panasonic, allen van uitstekende kwaliteit en welke een hoge garantie bieden. Voor omvormers wordt voor absolute topkwaliteit gekozen met SMA, een Duits merk.

Voor het plaatsen van de zonnepanelen wordt steeds lang op voorhand een datum afgesproken, meestal binnen de 4 tot 6 weken. Op de dag van de plaatsing komt een eigen team vaklui bij u langs. De zonnepanelen kunnen meestal binnen één dag geplaatst worden.

Ook na de installatie wordt u bij De Groene Leeuw verder geholpen met de keuring en een uitstekende na-service voor al uw vragen of het reinigen van de zonnepanelen inclusief het nakijken of alles correct werkt. 

Beschikbare merken

  • LG
  • BenQ
  • Panasonic

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Reiniging en onderhoud

Adres De Groene Leeuw

De Groene Leeuw bevindt zich op volgend adres: Hoefijzer 50, 9880 Aalter

Beoordeel De Groene Leeuw

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over De Groene Leeuw terug.

De Groene Leeuw heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met De Groene Leeuw?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?