Menu

EnergySpot

EnergySpot is een totaalaanbieder van hernieuwbare energie producten zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. De merken waarmee EnergySpot werkt worden gekozen op basis van kwaliteit-prijs verhouding, garantie en duurzaamheid.

location-dark Kuurne

EnergySpot werd opgericht in 2007 en is sindsdien de referentie in West-Vlaanderen voor zonnepanelen met meer dan 1000 installaties  welke door een eigen technische ploeg werden uitgevoerd.

Vanaf dag één kan de klant gegarandeerd zijn van een persoonlijke aanpak. Bij een bezoek ter plaatse wordt dieper ingegaan op de wensen en andere aspecten. Daarna wordt een in tot detail uitgewerkte offerte opgemaakt. Als energie adviseur is Energyspot de aangewezen installateur voor goed advies en een systeem welke nauw aansluit bij uw verbruik.

Voor zonnepanelen wordt vooral gekozen voor Viessmann, een oerdegelijk Duits merk ook bekend voor zijn (zonne)boilers.  Daarnaast is er ook de mogelijkheid te kiezen voor andere merken zoals   Panasonic, Sunpower, BenQ en LG, merken welke op onafhankelijke tests steeds bij de top scoren. Voor de omvormer wordt vooral met SMA gewerkt maar andere merken zijn ook beschikbaar.

Naast de particuliere markt levert EnergySpot ook diensen zoals energie monitoring, audit en natuurlijk ook het plaatsen van zonnepanelen aan bedrijven en KMO’s.

Beschikbare merken

  • Viessmann
  • LG
  • Panasoni

Adres EnergySpot

EnergySpot bevindt zich op volgend adres: Sint-Pietersstraat 147, 8520 Kuurne

Beoordeel EnergySpot

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over EnergySpot terug.

EnergySpot heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met EnergySpot?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?