Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

EnergySpot


EnergySpot is een totaalaanbieder van hernieuwbare energie producten zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. De merken waarmee EnergySpot werkt worden gekozen op basis van kwaliteit-prijs verhouding, garantie en duurzaamheid.

EnergySpot werd opgericht in 2007 en is sindsdien de referentie in West-Vlaanderen voor zonnepanelen met meer dan 1000 installaties  welke door een eigen technische ploeg werden uitgevoerd.

Vanaf dag één kan de klant gegarandeerd zijn van een persoonlijke aanpak. Bij een bezoek ter plaatse wordt dieper ingegaan op de wensen en andere aspecten. Daarna wordt een in tot detail uitgewerkte offerte opgemaakt. Als energie adviseur is Energyspot de aangewezen installateur voor goed advies en een systeem welke nauw aansluit bij uw verbruik.

Voor zonnepanelen wordt vooral gekozen voor Viessmann, een oerdegelijk Duits merk ook bekend voor zijn (zonne)boilers.  Daarnaast is er ook de mogelijkheid te kiezen voor andere merken zoals   Panasonic, Sunpower, BenQ en LG, merken welke op onafhankelijke tests steeds bij de top scoren. Voor de omvormer wordt vooral met SMA gewerkt maar andere merken zijn ook beschikbaar.

Naast de particuliere markt levert EnergySpot ook diensen zoals energie monitoring, audit en natuurlijk ook het plaatsen van zonnepanelen aan bedrijven en KMO’s.

Beschikbare merken

  • Viessmann
  • LG
  • Panasoni

Contacteer EnergySpot


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

EnergySpot heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden