Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Ecomatix-Feys is een gereputeerd energiebedrijf welke u helpt uw energierekening omlaag te halen door middel van zonnepanelen, LED-verlichting en energie-advies. Gestart als verdeler van zonnepanelen plaatst Ecomatix nu ook zelf zonnepanelen installaties door de eigen installateurs. Ecomatix en de firma Feys zijn recent gefusioneerd, maar we werken meer dan 5 jaar samen voor onze gezamenlijke klanten. Ecomatix is het verkoopsorgaan en administratief & commercieel onderbouwd en de firma Feys zijn de installateurs zelf.

Ecomatix-Feys kan aan de hand van uw verbruik van de laatste 3 jaar een perfect systeem voorstellen welke past aan uw noden en behoeften. Zo krijgt u een systeem welke is gebouwd naar uw energieverbruik waardoor u nooit meer stroom zal produceren dan nodig. Dit resulteert in een bijna 0-factuur. 

Ecomatix werd in 2013 opgestart in Brugge als leverancier van Gutami. Net zoals de zonnepanelen markt sterk is veranderd, is dit ook het geval bij Ecomatix. Buiten het leveren van zonnepanelen en doe-het-zelf pakketten plaatst het bedrijf nu ook zelf zonnepanelen bij bedrijven en particulieren. Een eigen team getrainde installateurs zorgt ervoor dat de installatie optimaal werkt en dit voor meer dan 30 jaar. Ecomatix en de firma Feys zijn recent gefusioneerd, maar we werken meer dan 5 jaar samen voor onze gezamenlijke klanten. Ecomatix is het verkoopsorgaan en administratief & commercieel onderbouwd en de firma Feys zijn de installateurs zelf.

De prijzen welke Ecomatix-Feys kan hanteren zijn aantrekkelijk doordat er direct wordt ingekocht zonder tussenhandel. Zo heeft het bedrijf heel wat groepsaankopen gerealiseerd waaronder de Groepsaankoop van West-Vlaanderen.

Beschikbare diensten

  • Plaatsen zonnepanelen
  • Uitbreiden bestaande zonnepanelen installaties
  • Zonnepanelen onderhoud
  • Verwarming & Elektriciteit

Beschikbare merken

  • Enphase
  • Bauer
  • Systovi
  • Solar Edge
  • Goodwe

Contacteer Ecomatix


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Ecomatix heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden