Menu

Ecolys Power

Ecolys Power zet zijn klanten graag in het zonnetje. Professionele uitvoering, ruime technische know-how en een persoonlijke aanpak zorgen steeds voor een succesvol resultaat.

location-dark Beveren-Leie

Geen factuur meer ontvangen voor elektriciteit? Het kan door installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen. In de meeste gevallen kan uw elektriciteitsverbruik volledig gedekt worden.

Een gemiddelde installatie van zonnepanelen heeft een terugverdientijd van ca. 6 jaar. Bovendien is het sedert 2014 verplicht voor elke nieuwbouwwoning om in hernieuwbare energie te investeren.

Zonnepanelen zijn vandaag de dag dan ook de ideale manier om uw spaarcenten te beleggen zonder risico’s.

Uitgebreide studie

Ecolys power biedt u een persoonlijke aanpak bij de installatie van uw zonnepanelen. Er wordt steeds ter plaatse bekeken wat de diverse mogelijkheden zijn en wat het verwachte rendement is. Indien er obstakels in de omgeving zijn, dan wordt er een beschaduwingsstudie opgemaakt. Door deze calculatie kan er rekening gehouden worden met eventuele opbrengstdalingen.  

Na de montage zorgen we voor alle formaliteiten die verder dienen te gebeuren zoals keuring en aangiftes. Heeft u na de installatie vragen of problemen ? Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienst na verkoop en waarderen onze snelle en grote bereikbaarheid (ook ‘s avonds kan u ons bellen).

Enkel de beste systemen zijn goed genoeg!

Ecolys Power installeert zonnepanelen van de beste kwaliteit en aan de beste voorwaarden. Panasonic, LG en BENQ zijn de hoogrenderende panelen die geplaatst worden. Deze panelen zijn uiterst geschikt als u weinig plaats heeft en toch een hoog vermogen wil genereren. Naast deze hoogrenderende panelen biedt EcolysPower ook panelen aan met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van LG en Bisol. Deze vaste partners zorgen voor een degelijke service op lange termijn.

Zelf zonnepanelen installeren?

Bent u zelf handig en wilt u uw zonnepanelen zelf plaatsen? Ook dan helpt Ecolys Power u graag bij de uitwerking van uw project.  U kunt opteren voor een klein systeem, bestaande uit 2 tot 4 zonnepanelen die direct in het stopcontact kunnen geplaatst worden. U ontvangt een kant en klaar pakket met daarin:

 • 2 of 4 zonnepanelen
 • 1of 2 omvormers
 • Bevestigingsysteem voor plat dak of voor grondopstelling
 • Alle benodigde bekabelingen
 • Montagehandleiding
 • Dit systeem heeft een omvormer die de elektriciteit direct omzet in bruikbare stroom. Het  grootste systeem levert zo tot 1 kW
 • (1000 Watt) aan elektriciteit.

Beschikbare merken

 • Panasonic
 • LG
 • BENQ
 • Bisol

Adres Ecolys Power

Ecolys Power bevindt zich op volgend adres: Kleine Liebaardstraat 104, 8791 Beveren-Leie

Beoordeel Ecolys Power

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Ecolys Power terug.

Ecolys Power heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Ecolys Power?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?