Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

DM Solutions


Uw installateur voor warmtepompen, elektriciteit en zonnepanelen. DM solutions is voornamelijk actief in de industrie, dus als ondersteuning van de technische dienst van uw bedrijf. Daarnaast zijn ze tevens installateur van duurzame technieken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De core business van DM Solutions bestaat uit industrieel onderhoud, als logisch gevolg de zaakvoerder zijn opleiding en ervaring als (service)technieker/werkvoorbereider.  

Door ervaring en contante bijscholing kon hij eveneens bijkomende diensten aanbieden waaronder het leveren en plaatsen van zonnepanelen.

DM Solutions onderscheid zich door kennis ter zake, service en kwaliteit.

Technici ondersteunen dagelijks onze klanten die werkzaam zijn in een brede waaier van sectoren (metaal, voeding, chemie, distributie enz.)

Niet enkel voor plaatsing van zonnepanelen maar ook voor het jaarlijks onderhoud en de reiniging kunt u bij DM Solutions terecht. Want gereinigde panelen zorgen voor optimaal rendement en dit zal een groot verschil maken in uw portemonnee.

Klanten komen op de eerste plaats

Bij DM Solutions komen de klanten steeds op de eerste plaats. De klant is nooit een nummer en een persoonlijke aanpak met oog op de behoeftes van de klant is steeds standaard in de dienstverlening in begrepen.

De zaakvoerder staat zelf op de werkvloer en kan dus steeds perfect alle werken coördineren en opvolgen. Kwaliteit en service zijn prioritair!

De ligging van het bedrijf is Ingelmunster en daardoor zijn ze actief in Oost- en West-Vlaanderen.

Installatie

PV panelen worden steeds interessanter. De stijgende elektriciteitsprijs en de dalende rente bij de banken zorgt ervoor dat men eigenlijk beter af is om spaarcenten te investeren dan deze op een spaarboek te plaatsen.

Opteren voor groene energie is dus hoe dan ook een zeer interessante en goede beslissing!

Contacteer DM Solutions


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

DM Solutions heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden