Menu

DM Solutions

Uw installateur voor warmtepompen, elektriciteit en zonnepanelen. DM solutions is voornamelijk actief in de industrie, dus als ondersteuning van de technische dienst van uw bedrijf. Daarnaast zijn ze tevens installateur van duurzame technieken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

location-dark Ingelmunster

De core business van DM Solutions bestaat uit industrieel onderhoud, als logisch gevolg de zaakvoerder zijn opleiding en ervaring als (service)technieker/werkvoorbereider.  

Door ervaring en contante bijscholing kon hij eveneens bijkomende diensten aanbieden waaronder het leveren en plaatsen van zonnepanelen.

DM Solutions onderscheid zich door kennis ter zake, service en kwaliteit.

Technici ondersteunen dagelijks onze klanten die werkzaam zijn in een brede waaier van sectoren (metaal, voeding, chemie, distributie enz.)

Niet enkel voor plaatsing van zonnepanelen maar ook voor het jaarlijks onderhoud en de reiniging kunt u bij DM Solutions terecht. Want gereinigde panelen zorgen voor optimaal rendement en dit zal een groot verschil maken in uw portemonnee.

Klanten komen op de eerste plaats

Bij DM Solutions komen de klanten steeds op de eerste plaats. De klant is nooit een nummer en een persoonlijke aanpak met oog op de behoeftes van de klant is steeds standaard in de dienstverlening in begrepen.

De zaakvoerder staat zelf op de werkvloer en kan dus steeds perfect alle werken coördineren en opvolgen. Kwaliteit en service zijn prioritair!

De ligging van het bedrijf is Ingelmunster en daardoor zijn ze actief in Oost- en West-Vlaanderen.

Installatie

PV panelen worden steeds interessanter. De stijgende elektriciteitsprijs en de dalende rente bij de banken zorgt ervoor dat men eigenlijk beter af is om spaarcenten te investeren dan deze op een spaarboek te plaatsen.

Opteren voor groene energie is dus hoe dan ook een zeer interessante en goede beslissing!

Adres DM Solutions

DM Solutions bevindt zich op volgend adres: Doelstraat 118, 8770 Ingelmunster

Beoordeel DM Solutions

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over DM Solutions terug.

DM Solutions heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met DM Solutions?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?