Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Soenen ZDR


Soenen is ervan overtuigd dat zonne-energie een belangrijke factor zal worden in een milieubewuste samenleving waar we jaar na jaar meer naar evolueren. Ze willen iedereen dan ook de mogelijkheid bieden om op een milieuvriendelijke manier elektriciteit en warm water te produceren en te verbruiken.

Soenen beschikt over vele jaren ervaring in het installeren van zonnepanelen. U kunt er dan ook van op aan dat u bij hen de beste service tegen betaalbare prijzen krijgt. Als RESCert zonnepanelen installateur is de kwaliteit van de werken gegarandeerd.

Als familiebedrijf van vader op zoon met meer dan 12 jaar ervaring staat een solide aanpak en samenwerking centraal. Vandaag de dag zijn de 3 broers actief in het bedrijf en verzorgen de installaties.

Diverse mogelijkheden

Elk project heeft zijn specifieke eigenschappen en vereisten en daarom biedt Soenen diverse types van zonnepanelen aan. Op die manier kan er steeds een passende oplossing aangeboden worden.

Er wordt steeds gekozen voor erkende en gerenommeerde merken die nog extra getest worden op rendement, levensduur en duurzaamheid. Eens alle kwaliteitscontroles succesvol doorstaan zijn, worden ze opgenomen in het aanbod.

Omvormer

Naast de zonnepanelen zelf is uiteraard ook de kwaliteit van de omvormer van groot belang. Vooral  bij het behalen van het vooropgestelde rendement speelt dit element een belangrijke rol. Daarenboven zorgt een goede omvormer voor een hogere levensstandaard.

Soenen werkt met het merk Fronius. Een topper op vlak van omvormers die u het vooropgestelde rendement garandeert.

Contacteer Soenen ZDR


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Soenen ZDR heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden