Menu

Soenen ZDR

Soenen is ervan overtuigd dat zonne-energie een belangrijke factor zal worden in een milieubewuste samenleving waar we jaar na jaar meer naar evolueren. Ze willen iedereen dan ook de mogelijkheid bieden om op een milieuvriendelijke manier elektriciteit en warm water te produceren en te verbruiken.

location-dark Staden

Soenen beschikt over vele jaren ervaring in het installeren van zonnepanelen. U kunt er dan ook van op aan dat u bij hen de beste service tegen betaalbare prijzen krijgt. Als RESCert zonnepanelen installateur is de kwaliteit van de werken gegarandeerd.

Als familiebedrijf van vader op zoon met meer dan 12 jaar ervaring staat een solide aanpak en samenwerking centraal. Vandaag de dag zijn de 3 broers actief in het bedrijf en verzorgen de installaties.

Diverse mogelijkheden

Elk project heeft zijn specifieke eigenschappen en vereisten en daarom biedt Soenen diverse types van zonnepanelen aan. Op die manier kan er steeds een passende oplossing aangeboden worden.

Er wordt steeds gekozen voor erkende en gerenommeerde merken die nog extra getest worden op rendement, levensduur en duurzaamheid. Eens alle kwaliteitscontroles succesvol doorstaan zijn, worden ze opgenomen in het aanbod.

Omvormer

Naast de zonnepanelen zelf is uiteraard ook de kwaliteit van de omvormer van groot belang. Vooral  bij het behalen van het vooropgestelde rendement speelt dit element een belangrijke rol. Daarenboven zorgt een goede omvormer voor een hogere levensstandaard.

Soenen werkt met het merk Fronius. Een topper op vlak van omvormers die u het vooropgestelde rendement garandeert.

Adres Soenen ZDR

Soenen ZDR bevindt zich op volgend adres: Soetestraat 32, 8840 Staden

Beoordeel Soenen ZDR

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Soenen ZDR terug.

Soenen ZDR heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Soenen ZDR?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?