Menu

Aflux

Bent u op zoek naar een erkend plaatser voor zonnepanelen in de regio Waregem? Doe dan beroep op Aflux BVBA. Christian Devroe, oprichter van Aflux, is ingenieur en beschikt over jarenlange ervaring in dienstverlenende activiteiten naar bedrijven,  zelfstandigen en particulieren.

location-dark Waregem

Voor het plaatsen van zonnepanelen werkt men bij Aflux met Eco-sunpower, hun vaste partner die jarenlange ervaring heeft in deze sector. Daarnaast kunt u bij Aflux eveneens terecht voor het opmaken van een EPC-certificaat of een energieaudit.

Besparen met behulp van zonne-energie is niet enkel goed voor uw portemonnee maar ook voor de natuur. Zonne-energie is dan ook een elektriciteitsbron die sterk in de lift zit. De grote voordelen zijn de onuitputtelijkheid, de flinke besparing en de snelle terugwintijd van uw investering.

Kies niet voor de eerste de beste installateur van zonnepanelen maar doe beroep op Aflux en slaap op beide oren! Ontdek meteen hoeveel een zonnepaneelinstallatie u zal kosten via de offerteaanvraag op de website.

Adres Aflux

Aflux bevindt zich op volgend adres: Desselgem-Dries 47, 8792 Waregem

Beoordeel Aflux

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Aflux terug.

Aflux heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Aflux?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?