Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Bent u op zoek naar een erkend plaatser voor zonnepanelen in de regio Waregem? Doe dan beroep op Aflux BVBA. Christian Devroe, oprichter van Aflux, is ingenieur en beschikt over jarenlange ervaring in dienstverlenende activiteiten naar bedrijven,  zelfstandigen en particulieren.

Voor het plaatsen van zonnepanelen werkt men bij Aflux met Eco-sunpower, hun vaste partner die jarenlange ervaring heeft in deze sector. Daarnaast kunt u bij Aflux eveneens terecht voor het opmaken van een EPC-certificaat of een energieaudit.

Besparen met behulp van zonne-energie is niet enkel goed voor uw portemonnee maar ook voor de natuur. Zonne-energie is dan ook een elektriciteitsbron die sterk in de lift zit. De grote voordelen zijn de onuitputtelijkheid, de flinke besparing en de snelle terugwintijd van uw investering.

Kies niet voor de eerste de beste installateur van zonnepanelen maar doe beroep op Aflux en slaap op beide oren! Ontdek meteen hoeveel een zonnepaneelinstallatie u zal kosten via de offerteaanvraag op de website.

Contacteer Aflux


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Aflux heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden