Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Vlaanderen Groen


4.7 TOP INSTALLATEUR 2 beoordelingen

Vlaanderen Groen is een genomineerd zonnepanelen installateur welke actief is binnen verschillende technieken van hernieuwbare energie. Zuinige infraroodverwarming en pelletkachels zijn er enkele voorbeelden van. Zonnepanelen zijn bij uitstek de nummer één manier om te besparen op elektriciteit. Een team van 10 gedreven en gecertificeerde medewerkers helpen uw project tot een goed einde. Elk plaatsingsteam heeft zijn specialiteit en werkt op maat van de klant. Onze adviseurs staan u ook elke dag bij om uw project tot een succes te brengen.

Vlaanderen Groen is een no-nonsense bedrijf, dat vertaalt zich ook bij de aanpak van een nieuwe zonnepanelen installatie in 3 eenvoudige stappen:

 • Uw idee: Samen met de adviseurs van Vlaanderen Groen wordt je project besproken en raad gegeven. Vlaanderen Groen betekent het rendement, e-peil, besparing en tal van andere belangrijke factoren
 • Het voorstel: Aan de hand van de informatie wordt een voorstel opgemaakt. Dit gebeurd met de beste materialen, garanties en dit alles aan eerlijke prijzen
 • De uitwerking: De dag van de installatie wordt vooraf vastgelegd. De materialen worden steeds geleverd en geplaatst op de afgesproken datum zonder lange wachttijden

Dankzij de ideale locatie van het bureau en magazijn in Aalst worden zonnepanelen over heel Vlaanderen geplaatst. Zoals vermeld wordt er steeds met de beste merken gewerkt voor zonnepanelen, omvormers en draagstructuur. Omdat elke project persoonlijk wordt aangepakt en de wensen van de klant verschillen wordt gekozen voor meerdere merken.  Voor zonnepanelen is dit LG, Panasonic, Rec, Bisol en tal van andere topmerken. Tevens zijn wij specialist in dunne film technologie met merken als Solar Frontier en Stion. Een vooruitstrevende technologie met hoge opbrengsten. Wij vertellen u er graag meer over. Voor omvormers ( het hart van uw installatie ) is de keuze simpel: SMA, marktleider in Europa met een feilloze reputatie de voorbije 20 jaar.

Het plaatsen van zonnepanelen voor nieuwbouwprojecten is financieel zeer interessant dankzij de korting op de roerende voorheffing bij het behalen van een bepaald E-peil. Zonnepanelen zijn de beste manier om het E-peil te verlagen en van deze kortingen te genieten. Als erkend installateur staat Vlaanderen Groen u graag te woord en te hulp bij het behalen van deze korting. 

Beschikbare diensten

 • Plaatsen zonnepanelen
 • EPB Berekening
 • Zonnepanelen onderhoud en herstelling

Beschikbare merken

 • LG
 • Solar Frontier
 • Panasonic
 • Rec
 • Stion

Vlaanderen Groen werkt met volgende merken

Vlaanderen Groen werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Panasonic Logo
LG Solar Logo
SMA Logo
Fronius Logo
REC Logo

Contacteer Vlaanderen Groen


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

2 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.7

Beoordeling van Patrick uit op 8/8/2017

Absoluut niets op aan te merken, goede merken (LG met SMA omvormer)

Service 4.5 Prijs 4.5 Kwaliteit 4.5

Beoordeling van Els uit Sint-Pauwels op 11/11/2019

Heel correcte firma, sterk in communicatie en afspraken

Service 5.0 Prijs 4.5 Kwaliteit 5.0

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden