Menu

Vlaanderen Groen

2.7

(6 beoordelingen)

Vlaanderen Groen is een genomineerd zonnepanelen installateur welke actief is binnen verschillende technieken van hernieuwbare energie. Zuinige infraroodverwarming en pelletkachels zijn er enkele voorbeelden van. Zonnepanelen zijn bij uitstek de nummer één manier om te besparen op elektriciteit. Een team van 10 gedreven en gecertificeerde medewerkers helpen uw project tot een goed einde. Elk plaatsingsteam heeft zijn specialiteit en werkt op maat van de klant. Onze adviseurs staan u ook elke dag bij om uw project tot een succes te brengen.

location-dark Hofstade

Vlaanderen Groen is een no-nonsense bedrijf, dat vertaalt zich ook bij de aanpak van een nieuwe zonnepanelen installatie in 3 eenvoudige stappen:

 • Uw idee: Samen met de adviseurs van Vlaanderen Groen wordt je project besproken en raad gegeven. Vlaanderen Groen betekent het rendement, e-peil, besparing en tal van andere belangrijke factoren
 • Het voorstel: Aan de hand van de informatie wordt een voorstel opgemaakt. Dit gebeurd met de beste materialen, garanties en dit alles aan eerlijke prijzen
 • De uitwerking: De dag van de installatie wordt vooraf vastgelegd. De materialen worden steeds geleverd en geplaatst op de afgesproken datum zonder lange wachttijden

Dankzij de ideale locatie van het bureau en magazijn in Aalst worden zonnepanelen over heel Vlaanderen geplaatst. Zoals vermeld wordt er steeds met de beste merken gewerkt voor zonnepanelen, omvormers en draagstructuur. Omdat elke project persoonlijk wordt aangepakt en de wensen van de klant verschillen wordt gekozen voor meerdere merken.  Voor zonnepanelen is dit LG, Panasonic, Rec, Bisol en tal van andere topmerken. Tevens zijn wij specialist in dunne film technologie met merken als Solar Frontier en Stion. Een vooruitstrevende technologie met hoge opbrengsten. Wij vertellen u er graag meer over. Voor omvormers ( het hart van uw installatie ) is de keuze simpel: SMA, marktleider in Europa met een feilloze reputatie de voorbije 20 jaar.

Het plaatsen van zonnepanelen voor nieuwbouwprojecten is financieel zeer interessant dankzij de korting op de roerende voorheffing bij het behalen van een bepaald E-peil. Zonnepanelen zijn de beste manier om het E-peil te verlagen en van deze kortingen te genieten. Als erkend installateur staat Vlaanderen Groen u graag te woord en te hulp bij het behalen van deze korting. 

Beschikbare diensten

 • Plaatsen zonnepanelen
 • EPB Berekening
 • Zonnepanelen onderhoud en herstelling

Beschikbare merken

 • LG
 • Solar Frontier
 • Panasonic
 • Rec
 • Stion

Vlaanderen Groen werkt met volgende merken

Vlaanderen Groen werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Realisaties en projecten Vlaanderen Groen

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Vlaanderen Groen terug.

Adres Vlaanderen Groen

Vlaanderen Groen bevindt zich op volgend adres: Kuipersstraat 49, 9308 Hofstade

Beoordeel Vlaanderen Groen

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Vlaanderen Groen terug.

top-company-medal

34% AANBEVOLEN

2.7
6 beoordelingen

Kwaliteit

2.6

Prijs

3.0

Service

2.3

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Bruno uit Moerbeke-Waas op 12/14/2020

Service 0,0 Werkt met onderaannemers en buitenlandse arbeiders welke onprofessioneel werk leveren. Geen enkele uitleg gekregen en onmiddellijk de factuur gekregen. Na een week al heel onvriendelijke dreigementen om onmiddellijk te betalen.

cancel Vlaanderen Groen wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

2.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van isabelle uit Meise op 12/3/2020

Heel goeie en duidelijke verkoper.. maar dan… 5000 euro voorschot betaald, geen communicatie meer, als met ander nummer belde werd er toch opgenomen, en werd er steeds vanalles beloofd, we moesten ons geen zorgen maken… ondertussen ook eigenaar Steven Mertens aan de lijn kunnen hebben, die zegde het faillissement aangevraagd te hebben.. Hij beloofde een regeling met zijn leveranciers zodat we alsnog konden plaatsen, maar ook hier lege beloftes, en niemand meer te bereiken… Heel erg jammere zaak.. Weg is zuurverdiende geld!

cancel Vlaanderen Groen wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van bedart uit Nieuwerkerken (Aalst) op 11/24/2020

heeft faillissement aangevraagd, laat het maar weten. Iedereen die bij hen besteld heeft is eraan voor de moeite.

cancel Vlaanderen Groen wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Wagemans uit Sint-Niklaas op 11/24/2020

In maart bestelde ik zonnepanelen bij deze installateur. We zijn nu november en buiten de profielen ligt er nog niets van panelen. Op mails krijg ik geen antwoord en als je ze al telefonisch kunt bereiken beloven ze steeds dat ze komen installeren, maar er gebeurt niets. Communicatie met deze firma is een ramp. Ze houden zich nooit aan afspraken en zo zullen de panelen niet tijdig geplaatst worden om nog van het voordeel van de terugdraaiende teller te kunnen genieten.

cancel Vlaanderen Groen wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Els uit Sint-Pauwels op 11/11/2019

Heel correcte firma, sterk in communicatie en afspraken

check Vlaanderen Groen wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Patrick uit op 8/8/2017

Absoluut niets op aan te merken, goede merken (LG met SMA omvormer)

check Vlaanderen Groen wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

Beoordelingen Vlaanderen Groen

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Vlaanderen Groen?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?