Menu

Alfasun

3.8

(13 beoordelingen)

We zijn reeds sinds 2008 actief in het plaatsten van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn het ideale alternatief voor de stijgende energieprijzen de kop in te drukken.

location-dark Ninove

Alfasun is ontstaan door de techische ervaring van verschillende personen die met hun kennis aardig inspelen op de zoektocht naar alternatieve energie. De alsmaar stijgende energieprijzen zijn hiervoor de belangrijkster factor. Hierdoor kennen we een sterke groei sinds onze oprichting.in combinatie met onze vakbekwaamheid in koeltechnieken en verwarming kunnen wij zo een totaal pakket aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven.

Alfasun is reeds 10 jaar actief in het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers,warmtepompen,algemene elektriciteitswerken,infraroodverwarming,isolatie,domotica en nog veel meer…kortom milieu is onze zorg.

Pluspunten

  • Lange termijnvisie
  • Dienst na verkoop
  • Een gedetailleerde offerte

Beschikbare diensten

  • Installatie en plaatsing
  • Een eventuele stabiliteitsstudie
  • De aanvraag van premies

Beschikbare merken

  • Panasonic
  • LG
  • SolarEdge
  • SMA

Alfasun werkt met volgende merken

Alfasun werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Adres Alfasun

Alfasun bevindt zich op volgend adres: Bovenhoekstraat 64, 9406 Ninove

Beoordeel Alfasun

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Alfasun terug.

top-company-medal

77% AANBEVOLEN

3.8
13 beoordelingen

Kwaliteit

3.8

Prijs

3.8

Service

3.7

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van De Vulder Geert uit Appelterre-Eichem op 4/7/2023

Ik ben een zeer tevreden klant, De verkoper Hans Vervinckt heeft op een uitstekende manier zijn werk geleverd, prima uitleg met kennis van zaken, correcte offerte en een perfecte opvolging. Van de installatie heel tevreden. De installateurs hebben prima werk geleverd en waren bereidwillig ook de kabelroute te plaatsen volgens mijn vraag. Alles terug netjes afgewerkt. Keuring is eveneens perfect verlopen en alle documenten waren in orde. Geïnstalleerd vermogen : 5200 KwP Productie in 2022 : 6380 Kwh Rendement : 123 % (2022)

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Luc Meert uit Ternat op 5/10/2022

Uitstekende firma die alle afspraken perfect nakomt. Heldere uitleg en prima plaatsing. niet alleen de verkoop maar ook de opvolging gebeurt vlekkeloos. Ik kan Alfasun warm aanbevelen !

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Godelieve uit Okegem op 12/2/2021

Super tevreden over de service - installatie is reeds geplaatst van november 2011 - nog nooit problemen mee gehad. Na 10 jaar een foutmelding op de omvormer. Na telefonisch contact met Alfasun is het probleem via begeleiding aan de telefoon opgelost. Zeer tevreden. Wanneer wij van plan zijn om een batterij te plaatsen zullen wij zeker terug beroep doen op Alfasun.

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Pascal Selleslagh uit Herne op 3/3/2021

Positieve ervaring bij aankoop, maar slechte opvolging dossier na verkoop. De verkoper werkt met een formule van cadeauchecks als je een nieuwe klant aanbrengt. Dit deden wij, maar ruim twee maanden na de verkoop bij die nieuwe klant nog steeds geen cadeauchecks gezien ondanks herhaaldelijk bellen. Die nieuwe klant zou zijn factuur nog niet (volledig) betaald hebben, luidde het eerst en men zou ons op de hoogte houden. Eigenlijk maakt dat onze zaak niet. We moesten telkens zelf terugbellen en nu klinkt de smoes dat 'de boekhouding al enkele weken dicht is'. Niet erg klantvriendelijk als dienst na verkoop.

cancel Alfasun wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

2.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van De Mondt Luc uit Lummen op 2/3/2021

Positieve ervaring tot installatie opgestart moest worden. Dit lukte maar niet, ondanks 2 bezoeken van een oost europese technicus van Alfasun. Met een maand vertraging is mijn installatie dan toch opgestart, voor enkele weken...Mijn installatie ligt nu al weer 4 weken stil. Mails en telefonische contact opnames met Alfasun hebben geen enkel effect. Ik heb nu de producent van de omvormer gecontacteerd. Hopelijk zal deze investering van bijna 10000€ ooit nog iets opbrengen...

cancel Alfasun wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

2.0

location Beoordeling van Vandermeulen uit Berlaar op 11/2/2020

Dit is een zeer professioneel bedrijf, van offerte tot uitvoering. Je voelt dat dit een perfect team is. Snelle en efficiënte communicatie en opvolging, maakt dat alles vlot verloopt. Na een uitgebreide voorstudie van prijs, garantie en kwaliteit heb ik voor Alfasun gekozen. Een aanrader voor zij die nog zouden twijfelen.

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Lee uit Laeken op 9/2/2020

Ik heb google translate gebruikt: De after-sales service is betreurenswaardig. Na 3 telefoontjes over een periode van 1 maand met de vraag om een reparatie onder garantie, vertelt de technicus me altijd dat hij me zal terugbellen om een afspraak te maken. Dat heeft hij nooit gedaan. Je kunt niet rekenen op de verkoper, Mr. P.G., die de zaak behandelde. Ik heb hem meerdere malen gebeld gedurende een periode van een maand. Ik heb hem ook een e-mail gestuurd. Hij heeft er nooit op gewacht om te antwoorden. Uit angst dat ik geen oplossing kon vinden, heb ik meneer P.G. 25 keer achter elkaar gebeld voordat hij mijn nummer blokkeerde, zodat ik Alfasun's contractuele verplichtingen in alle rust kon blijven negeren. Hij is een geweldige verkoper, maar als je eenmaal volledig betaald hebt, kun je niet meer op hem rekenen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

cancel Alfasun wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van Jean-Luc Desmet uit BASSILLY op 7/6/2020

Dit is een topbedrijf! Van in het begin heb je te maken met zeer bekwame professionele mensen. Luisteren naar de noden van de klant en komen met een volledige uitgewerkte offerte. Zowel Alfasun en Alfacool zijn TOP! Ook bij vragen na de installatie worden zeer snel opgenomen. Go for it zou ik zeggen voor degene die nog twijfelden...

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Glenn Depauw uit Vichte op 7/6/2020

Glenn is een ervaren man, die spreekt met kennis van zaken. Na de installatie is hij persoonlijk komen kijken of alles volgens de kunst van het beroep gedaan werd. De plaatsers zijn vriendelijk , zeer proper in hun werk en vinden voor elk obstakel een goede oplossing. We zijn zeer tevreden over onze 4 airco's, die verspreid over de woning geplaatst zijn (2 beneden , 2 boven). Leidingen zijn netjes weggewerkt binnen, en buiten via een kabelbaan naar de buitenunit. De prijs is zeer concurrentieel , we hadden meerdere offertes gevraagd. Ons besluit was rap gemaakt na Glenn zijn offerte. Offerteprijs is factuurprijs, geen verassingen! Dank u Glenn en Alfasun plaatsers team!

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Glenn De Pauw uit Sint-Martens-Lierde op 6/1/2020

Heel rustig alles overlopen met correcte en voldoende informatie. Luistert ook goed naar de wil van de klant maar overloopt ook andere mogelijkheden met bijkomende uitleg. Bedankt daarvoor.

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

4.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van stevens johnny uit Roosdaal op 10/5/2017

deze firma is een van de beste uit de streek .ze hebben ook zonneboilers met name alfa cool .als je bij deze mensen iets koopt ben je niet bedrogen ze werken zeer goed . stevens johnny

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.5

location Beoordeling van Olivier uit op 8/9/2017

Goede uitleg en veel opgestoken, maar toch gekozen voor andere (kleinere) installateur owv aanpak.

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

3.5

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Luc uit op 4/13/2018

Alles werd professioneel aangepakt en tot in de puntjes uitgevoerd en uitgelegd. Wij hadden vele vragen en hebben op alles antwoord gekregen, ook de nadelen. We kregen verschillende opties en alles werd gerespecteerd van hun kant en beloftes werden nageleefd zoals de keuring van de installatie. Top team!

check Alfasun wordt aanbevolen

Service

4.5

Prijs

4.5

Kwaliteit

4.5

Beoordelingen Alfasun

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Alfasun?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?