Menu

Afes

Afes Group is dé partner in Zwalm, Zottegem, Gavere en Oudenaarde en ver daarbuiten om uw energieverbruik te doen dalen en zonnepanelen ter plaatsen. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft het inmiddels duizenden tevreden klanten.

location-dark Zwalm

Afes staat voor Advanced Future Energy Systems, wat tevens de missie is van het bedrijf, mensen en bedrijven te helpen met energiezuiniger wonen en dit via zonnepanelen, verwarmingstoestellen en slimme domotica. Het bedrijf werd opgericht door twee jonge ondernemers met een passie voor hernieuwbare energiebronnen. 

Afes Solar, de tak van het bedrijf welke zich toespits op het plaatsen en installeren van zonnepanelen systemen heeft inmiddels meer dan 4000 installatie geplaatst van A tot Z. Alle werken worden uitgevoerd door eigen vakmannen zodat een persoonlijk aanpak en service gegarandeerd kunnen worden.

Er wordt enkel gewerkt met kwalitatieve zonnepanelen welke 20 jaar fabrieksgarantie bieden. Dit alles aan scherpe tarieven. Ook na de installatie bieden wij een uitstekende na-verkoop met onderhoud, reiniging en indien nodig herstelling van de zonnepanelen. 

Pluspunten

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • 4000 gerealiseerde zonnepanelen installatie

Beschikbare diensten

  • Plaatsen van zonnepanelen 
  • Zonnepanelen onderhoud en reininging
  • Herstelling

Beschikbare merken

  • Enkel kwalitatieve merken met 20 jaar garantie, afhankelijk van de situatie
     

Adres Afes

Afes bevindt zich op volgend adres: Zwalmlaan 1, 9630 Zwalm

Beoordeel Afes

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Afes terug.

Afes heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Afes?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?