Menu

Smart Energy Systems

3.8

(2 beoordelingen)

Smart Energy Systems is een toonaangevend zonnapenelen installateur in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Zottegem tot Ronse en Oudenaarde. Er wordt enkel gewerkt met de beste merken welke zorgvuldig gekozen worden.

location-dark Geraardsbergen

Smart Energy Systems is opgericht door ingenieur Geert Van Lierde welke terug kan kijken op een rijk gevuld CV bij enkele toonaangevende bedrijven binnen de sector van hernieuwbare energie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een oplossing op maat krijgt met een uitgebreide projectberekening en optimalisatie.

Vanaf dag één kan u rekenen op een persoonlijke aanpak met topadvies van een ingenieur achtergrond. De focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid en u uiteindelijk ook een goed pakket bieden welke prijs/kwaliteit correct is. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste merken voor zowel zonnepanelen als omvormers. Elk merk wordt gekozen op tal van factoren na een grondige studie en analyse.

Enkele van de merken welke Smart Energy Systems aanbiedt zijn onder andere REC, LG, Solar Frontier en BenQ. Bij de omvormers is dit vooral SMA en SolarEdge. Voor nieuwbouw of woningen waarbij het dak vernieuwd te worden kan Smart Energy Systems ook geïntegreerde zonnepannen aanbieden van Smartroof. Dit zijn dakpannen welke tevens een zonnecel bevatten. Deze ogen heel esthetisch en worden volledig in het dak geïntegreerd alsof het dakpannen zijn.

Alle installaties worden uitgevoerd door een gedreven team van dakwerkers en elektriciens welke continue opgeleid worden. Wenst u liever de zonnepanelen zelf te plaatsen? Door de op maat gemaakte zelfbouw pakketten van Smart Energy Systems is dit perfect mogelijk. Nadat u zelf de panelen hebt geplaatst zorgt Smart Energy Systems voor de elektrische aansluiting, het testen en opstarten van de installatie. 

Ook in geval van problemen wordt u bij Smart Energy Systems geholpen. Zeker bij oudere installaties, waar de installateur mogelijk failliet is of niet meer bestaat kan Smart Energy Systems een uitweg bieden.  Door de jarenlange ervaring met het plaatsen van honderden installaties wordt u geholpen wanneer een zonnepaneel defect is of wanneer de opbrengst sterk gedaald is.

Adres Smart Energy Systems

Smart Energy Systems bevindt zich op volgend adres: Gaverstraat 140, 9500 Geraardsbergen

Beoordeel Smart Energy Systems

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Smart Energy Systems terug.

top-company-medal

50% AANBEVOLEN

3.8
2 beoordelingen

Kwaliteit

4.0

Prijs

3.8

Service

3.5

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Ronald Schockaert uit Schoolstraat 39 Wieze op 4/7/2023

Zwaar ontgoocheld in de 2e installatie van deze mensen. Er werd een menselijke fout gemaakt, overspanning tot gevolg. De dag zelf werd ons niets gemeld, zeer spijtig allemaal gelopen. Niets ondernomen om de gevolgschade te herstellen ook. Integendeel de hele verzekeringskwestie op de lange baan schuiven, en mede alle schuld ook afwimpelen…

cancel Smart Energy Systems wordt afgeraden

Service

2.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

3.0

location Beoordeling van Betrand uit Geraardsbergen op 11/15/2018

Op mijn woning en stallingen langs de voorkant mocht ik géén zonnepanelen leggen omdat alles geklasseerd was wegens dorpsgezicht. Alles werd nauwkeurig onderzocht voor verdere oplossingen en samen eruit gekomen. Daarna Smart Energy Systems nogmaals laten komen ivm enkele laatste opmerkingen wat voor hen ook geen probleem was. Samengevat was ik erg tevreden over Smart Energy Systems en vooral de uitleg die ze mij gaven en die ook rekening hield met mijn opmerkingen en ben erg blij met mijn keuze!

check Smart Energy Systems wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

4.5

Kwaliteit

5.0

Beoordelingen Smart Energy Systems

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Smart Energy Systems?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?