Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Mortier Solar Systems


Jaar na jaar wint zonne-energie aan belangstelling. Dit komt door het feit dat de energieprijzen jaarlijks gemiddeld met zo’n 7 procent stijgen. Een hoog percentage dus terwijl de lonen jaarlijks nog niet met de helft verhoogd worden. Reden te meer dus om alles te doen om uw energiefactuur zo laag mogelijk te houden en dit kan perfect met de zonnepanelen van Mortier Solar Systems!

De zonnepanelen van Mortier Solar Systems hebben een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Omgerekend betekent dit dat de winst van uw installatie op zo’n 18000 euro kan geschat worden. Een leuk extraatje dus waar iedereen ongetwijfeld mee tevreden zal zijn.

Zonnepanelen zijn niet enkel een goede investering om uw energiekosten te drukken, maar zjjn bovendien ideaal om de waarde van uw woning fors te doen stijgen. Vandaag de dag wil nagenoeg iedereen namelijk werken met groene energie en uw zonnepaneleninstallatie zal hier zeker in uw voordeel spelen. Daarnaast is de installatie zelf eenvoudig uit te voeren mits u werkt met een ervaren en erkend aannemer. Doe dus niet zomaar beroep op de eerste de beste maar kies voor Mortier Solar Systems!

Dé ideale investering

Zonnepanelen zijn ideaal als investering want in een periode van zeven tot acht jaar is uw investering volledig terugbetaald. Laat uw zuurverdiende centen dus niet staan op de bank maar investeer ze en ontdek hoe ze wél geld kunnen opbrengen.

Contacteer Mortier Solar Systems


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Mortier Solar Systems heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden