Menu

DACO

DACO heeft zich tot doel gesteld uw ervaren partner te zijn bij totaalconcepten op het vlak van energie voor particulieren zowel voor nieuwbouw en verbouwing maar ook voor bedrijven. 

location-dark Ninove

Met jarenlange ervaring in de energiesector is het eerste doel van DACO klanten correct te adviseren over de verschillende mogelijkheden op het vlak van hernieuwbare energie. Dit gebeurt door een persoonlijke aanpak met hetzelfde aanspreekpunt welke u begeleidt van de eerste tot laatste stap.

Bij DACO staat passie voor duurzame energie centraal. Zonnepanelen vormen daar een belangrijk onderdeel van. Het overschakelen naar zonne-energie is een aanzienlijk investering maar één van de beste manieren om uw energiefactuur te doen dalen en tegelijk één van de meest groene energiebronnen.

In de showroom in Ninove kan u zelf een bezoek brengen en zelf de laatste nieuwe snufjes en zonnepanelen bekijken. U kan er de laatste zonnepanelen van onder meer Viessmann of omvormers van SMA bewonderen.

De studiedienst en adviseurs van DACO zorgen na een plaatsbezoek voor een op maat uitgewerkte offerte. Elke installatie wordt geplaatsts door een team van ervaren dakwerkers en techniekers.

Adres DACO

DACO bevindt zich op volgend adres: Elisabethlaan 10, 9400 Ninove

Beoordeel DACO

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over DACO terug.

DACO heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met DACO?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?