Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

DACO heeft zich tot doel gesteld uw ervaren partner te zijn bij totaalconcepten op het vlak van energie voor particulieren zowel voor nieuwbouw en verbouwing maar ook voor bedrijven. 

Met jarenlange ervaring in de energiesector is het eerste doel van DACO klanten correct te adviseren over de verschillende mogelijkheden op het vlak van hernieuwbare energie. Dit gebeurt door een persoonlijke aanpak met hetzelfde aanspreekpunt welke u begeleidt van de eerste tot laatste stap.

Bij DACO staat passie voor duurzame energie centraal. Zonnepanelen vormen daar een belangrijk onderdeel van. Het overschakelen naar zonne-energie is een aanzienlijk investering maar één van de beste manieren om uw energiefactuur te doen dalen en tegelijk één van de meest groene energiebronnen.

In de showroom in Ninove kan u zelf een bezoek brengen en zelf de laatste nieuwe snufjes en zonnepanelen bekijken. U kan er de laatste zonnepanelen van onder meer Viessmann of omvormers van SMA bewonderen.

De studiedienst en adviseurs van DACO zorgen na een plaatsbezoek voor een op maat uitgewerkte offerte. Elke installatie wordt geplaatsts door een team van ervaren dakwerkers en techniekers.

Contacteer DACO


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

DACO heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden