Menu

Solarline

Solarline is als als ervaren bedrijf actief in gans België. Dus zowel wanneer u als in West-Vlaanderen woont of in Antwerpen is het steeds dé geschikte partner!

location-dark Lommel

Zonnepanelen blijven een interessante investering! Zeker wanneer u deze wenst te combineren met een warmtepomp want dan ligt de besparing nog hoger.

Diensten

Solarline biedt u een totaal dienstenpakket aan. Dit betekent dat Solarline van start gaat met het bezoeken van de plaats waar de zonnepanelen dienen geïnstalleerd te worden. Er wordt aandachtig gekeken en bestudeert wat de mogelijkheden en zorgen. Daarna wordt een gedetailleerde berekening en offerte opgemaakt.

Naast de installatie zelf is Solarline gespecialiseerd in onderhoud en monitoring achteraf. Er wordt dus perfect bijgehouden in welke mate de panelen het nodige rendement opleveren. Deze cijfers kunt u ook perfect opvolgen.

Waarom kiezen voor Solarline?

Solarline heeft reeds meer dan 1200 succesvolle installaties gerealiseerd. Daarnaast is het een stabiel bedrijf met jarenlange ervaring. Solarline voorziet niet enkel de installatie maar ook het onderhoud van uw zonnepanelen. Elke klant krijgt een persoonlijke oplossing op maat en deze wordt u voorgesteld door perfect opgeleide specialisten.

Zonnepanelen bieden tal van voordelen. Het eerste voordeel is uiteraard van financiële aard. Vandaag de dag bedraagt de terugverdientijd vrijwel altijd minder dan 10 jaar.

De onderhoudsvriendelijkheid van zonnepanelen zal zonder twijfel ook een groot voordeel zijn. Eens de installatie gebeurd is, dient u zelden om te kijken naar de panelen zelf. De elektriciteitsmeter bekijken om te zien hoeveel u aan het besparen bent is daarnaast wel een zeer aangename activiteit.

Adres Solarline

Solarline bevindt zich op volgend adres: Balendijk 191, 3920 Lommel

Beoordeel Solarline

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Solarline terug.

Solarline heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Solarline?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?