Menu

Elektro Bastiaens

Elektro Bastiaens is de expert in hernieuwbare energie. Al sinds 2006 specialiseert het bedrijf zich in zonnepanelen en werkt daarvoor enkel met de beste merken zoals Schüco en GH-solar.

location-dark Lommel

Elektro Bastiaens munt uit in klantenservice. Vanaf het eerste contact kan u rekenen op advies van experts in groene energie. Bij een bezoek ter plaatse kan u een betere kijk krijgen op uw situatie en luisteren wij ook naar uw wensen. 

Ook de installaties worden door vakmannen uitgevoerd en staan u graag te woord bij al uw vragen. Elektro Bastiaens werkt met het Duitse Schüco voor de volledige installatie. Dit merk is één van de weinige welke een totaaloplossing aanbiedt. Dat wil zeggen dat zowel de zonnepanelen, omvormer en de constructie door Schüco worden vervaardigd.

Het team van Elektro Bastiaens bestaat uit erkende vakmannen en plaatsing wordt door ons eigen team uitgevoerd. Onze achtergrond ligt in elektriceitswerken waardoor u er zeker van zijn dat de installatie correct en veilig geplaatst wordt en werkt. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de gratis energie!

Pluspunten

  • 10 jaar ervaring in zonnepanelen
  • 20 jaar everaring in elektriciteitswerken
  • Totaaloplossing met Schüco

Beschikbare diensten

  • Installatie van zonnepanelen

Beschikbare merken

  • Schüco

Adres Elektro Bastiaens

Elektro Bastiaens bevindt zich op volgend adres: Balendijk 160, 3920 Lommel

Beoordeel Elektro Bastiaens

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Elektro Bastiaens terug.

Elektro Bastiaens heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Elektro Bastiaens?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?