Menu

Deco-sol

Deco-sol legt zich toe op hernieuwbare energie want dat is zonder twijfel dé toekomst! Er wordt in dit bedrijf gestreefd naar optimaal tevreden klanten en dit gebeurt door middel van het plaatsen van producten van topkwaliteit. Dus niet de kwantiteit maar echt wel de kwaliteit is hier steeds prioritair.

location-dark Opglabbeek

Elke klant is voor Deco-sol uniek. Er wordt gewerkt volgens de regels van de kunst om steeds tot een optimaal resultaat te komen.

Opvolging en service

Om steeds de beste service te bieden aan de klanten biedt Deco-sol een 48h service bij problemen of defecten. Daarnaast worden alle systemen ook nauwlettend opgevolgd om optimaal rendement te garanderen.

Als klant wordt je hier dus begeleid van A tot Z.

Zonnepanelen

U kunt bij Deco-sol terecht voor installatie van zonnepanelen. De zon is de belangrijkste energiebron op onze planeet en is gratis dus waarom zou men er geen gebruik van maken!

Via de zonnepanelen kunt u namelijk elektriciteit opwekken en vervuilt u het milieu niet. Ideaal dus voor wie wil besparen op de energiefactuur en eveneens een hart voor het milieu heeft.

Het geld dat men uitgeeft aan zonnepanelen kan al na enkele jaren terugverdiend worden. De investeringskost is namelijk veel lager geworden dan vroeger en ook het rendement van de nieuwste panelen blijft stijgen.

Voordelen van zonnepanelen:

  • Geen vervuiling
  • Makkelijk in onderhoud
  • Milieuvriendelijk
  • Investering die snel terug te verdienen is
  • Men is niet langer afhankelijk van de prijsstijgingen die energieleveranciers blijven doorvoeren

Naast zonnepanelen kan men bij Deco-sol eveneens terecht voor zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen, Smartflower, warmtepompen en LED-verlichting.

 

 

Adres Deco-sol

Deco-sol bevindt zich op volgend adres: Weg naar Opoeteren 1, 3660 Opglabbeek

Beoordeel Deco-sol

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Deco-sol terug.

Deco-sol heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Deco-sol?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?