Menu

Ecosol+

In 1993 startte Guido Loos zijn gelijknamige firma op die zich specialiseerde in verwarming en sanitair. Hierbij stonden service, kwaliteit en zich blijven bijscholen centraal. In 2008 werd Ben Steegen medevennoot en werd de firma omgedoopt tot Ecosol+. Dit ecologisch bedrijf biedt diverse oplossingen op energievlak met een knipoog naar de zon.

location-dark Peer

Diverse specialiteiten

Ecosol+ spitst zich toe op ecologische oplossingen op verwarmings- en elektriciteitsvlak. Zo zijn ze gespecialiseerd in warmtepomptechnieken, gekoppeld aan een buffervat en gecombineerd met thermische zonnepanelen.

Deze toepassingen worden geplaatst bij particulieren, zelfstandigen, kantoren en winkels.

Ecosol+ beschikt over het nodige RESCERT-certificaat waardoor ze erkend zijn om warmtepompen en zonnepanelen te plaatsen.  

Zonnepanelen

Bij deze energievorm wordt zonlicht omgezet in elektriciteit. De opbrengst van de installatie wordt verrekend  door het feit dat de verbruiksmeter gaat terugdraaien.

De zonnepanelen van Viessmann type Vitovolt 300 zijn het vaste merk dat door Ecosol+ geplaatst wordt. Het aanbod omvat monokristallijne (zwarte) modules tot een vermogen van 295 Wp en polykristallijne (blauwe) modules tot een vermogen van 275 Wp.

Ervaringsdeskundige

Ecosol+ beschikt door de jaren heen over heel veel ervaring op vlak van installeren van zonnesystemen. Omdat elke installatie anders is, wordt alles individueel bekeken.  Op die manier kan een optimale berekening gemaakt worden van de benodigde panelen om een zo hoog mogelijk rendement te kunnen realiseren. Men kan er steeds terecht voor vrijblijvende informatie en een offerte op maat.

Adres Ecosol+

Ecosol+ bevindt zich op volgend adres: Ambachtslaan 1065, 3990 Peer

Beoordeel Ecosol+

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Ecosol+ terug.

Ecosol+ heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Ecosol+?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?