Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Ecosol+


In 1993 startte Guido Loos zijn gelijknamige firma op die zich specialiseerde in verwarming en sanitair. Hierbij stonden service, kwaliteit en zich blijven bijscholen centraal. In 2008 werd Ben Steegen medevennoot en werd de firma omgedoopt tot Ecosol+. Dit ecologisch bedrijf biedt diverse oplossingen op energievlak met een knipoog naar de zon.

Diverse specialiteiten

Ecosol+ spitst zich toe op ecologische oplossingen op verwarmings- en elektriciteitsvlak. Zo zijn ze gespecialiseerd in warmtepomptechnieken, gekoppeld aan een buffervat en gecombineerd met thermische zonnepanelen.

Deze toepassingen worden geplaatst bij particulieren, zelfstandigen, kantoren en winkels.

Ecosol+ beschikt over het nodige RESCERT-certificaat waardoor ze erkend zijn om warmtepompen en zonnepanelen te plaatsen.  

Zonnepanelen

Bij deze energievorm wordt zonlicht omgezet in elektriciteit. De opbrengst van de installatie wordt verrekend  door het feit dat de verbruiksmeter gaat terugdraaien.

De zonnepanelen van Viessmann type Vitovolt 300 zijn het vaste merk dat door Ecosol+ geplaatst wordt. Het aanbod omvat monokristallijne (zwarte) modules tot een vermogen van 295 Wp en polykristallijne (blauwe) modules tot een vermogen van 275 Wp.

Ervaringsdeskundige

Ecosol+ beschikt door de jaren heen over heel veel ervaring op vlak van installeren van zonnesystemen. Omdat elke installatie anders is, wordt alles individueel bekeken.  Op die manier kan een optimale berekening gemaakt worden van de benodigde panelen om een zo hoog mogelijk rendement te kunnen realiseren. Men kan er steeds terecht voor vrijblijvende informatie en een offerte op maat.

Contacteer Ecosol+


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Ecosol+ heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden