Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Sunlogics


4.3 2 beoordelingen

Sunlogics is de zonnepanelen expert in de provincie Limburg (BE-NL). Bij de installatie houden wij rekening met alle belangrijke aspecten zoals uw gezinssituatie, dakhelling, huidig verbruik en de situering van uw dak.

Sunlogics, staat voor duidelijke informatie over groene energievormen. Daarom gaan we samen met u onderzoeken hoe u het beste met duurzame energie om kan gaan en welk vorm het meest geschikt is.

Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal. Wij stellen u het optimale energieverbruik voor, na een uitgebreide analyse van uw situatie. Op basis van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bij u thuis analyseren wij uw woonsituatie, uw huidige en toekomstige verbruik, uw behoeften en verwachtingen. Geen algemene schattingen dus: u krijgt persoonlijk advies zodat u samen met ons kiest voor de beste installaties met het hoogste rendement.

Je krijgt bovendien een schematische overzicht, een tot in de puntjes uitgewerkt financieel plan waarin staat wat het kost en vooral wat het opbrengt en een state-of-the-art installatie aan een marktconforme prijs die bovendien het meest ecologisch, economisch en duurzaam is.

Met meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer!

Doordat wij werken met de meest innovatieve producten op de markt, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 tot 25 jaar .

Beschikbare merken

  • SolarEdge
  • SMA
  • Enphase
  • SunPower
  • FuturaSun

Sunlogics werkt met volgende merken

Sunlogics werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

SunPower Logo
SMA Logo

Contacteer Sunlogics


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

2 beoordelingen

100% AANBEVOLEN 4.3

Beoordeling van Erik uit op 8/8/2017

Mooie afwerking (grootste zorg samen met het kostenplaatje), snelle plaatsing, goede communicatie (en snel geholpen wanneer ander plan werd voorgesteld). Aanrader voor ons!

Service 5.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 4.5

Antwoord van Sunlogics op 3/6/2019

Bedankt voor de leuke reactie!

Beoordeling van Lieve Martens uit Ham op 3/6/2019

Uitstekende uitleg en prima service ! De installatie verliep vlekkeloos. Een aanrader ! Dank je wel aan het team !

Service 4.5 Prijs 3.5 Kwaliteit 4.5

Antwoord van Sunlogics op 3/6/2019

Bedankt voor de leuke reactie!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden