Menu

Vanaken Energietechnieken

Vanaken Energie-Technieken werd opgericht in 1971 als verwarmingsbedrijf. Het evolueerde bewust en evolueerde bewust naar een uitgebreider gamma van energietechnieken, waaronder ook zonne-energie.  U kunt er dus niet enkel terecht voor installatie van condensatieketels op gas of olie maar ook voor warmtepompen, zonneboilers en uiteraard zonnepanelen.

location-dark Opitter

Het team dat bestaat uit Sascha, Ronny, Kevin en Jos is zeer bekwaam en weet dan ook perfect waar ze mee bezig zijn. Ze hebben ervaring in het afwerken en installeren van het volledige PV-traject.

Zonnepanelen

Vanaken Energietechnieken is ervan overtuigd dat een goede zonnepanelen systeem op vier pijlers berust. Een goed dossier, een vakkundige installatie, een doordacht ontwerp en gebruik maken van kwalitatieve materialen.

Door het feit dat ze sinds 2008 actief zijn in de sector weet men perfect hoe een goede installatie te voorzien en is het maken van een passende rendementsberekening van de zonnepanelen installatie kinderspel .

Maatwerk

Omdat ieder gebouw verschillend is en ook de eisen van elke klant variëren, zorgt Vanaken steeds voor een ontwerp op maat. Er wordt een grondige studie gemaakt vooraf en uiteraard wordt alles duidelijk besproken zodat men alles perfect kan afstemmen.

Uitvoeringstermijnen

Om u als klant optimaal tevreden te houden en ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk euro’s verliest door te moeten wachten op uw installatie, voorziet Vanaken Energietechnieken een haalbare en realistische planning. Op die manier kunt u binnen een aanzienlijke termijn uw panelen laten renderen.

Adres Vanaken Energietechnieken

Vanaken Energietechnieken bevindt zich op volgend adres: Maaseikerbaan 61, 3960 Opitter

Beoordeel Vanaken Energietechnieken

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Vanaken Energietechnieken terug.

Vanaken Energietechnieken heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Vanaken Energietechnieken?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?