Menu

Ragiro Installations

0.5

(8 beoordelingen)

Het bedrijf Ragiro Installations is gespecialiseerd in de totaalrealisatie van de zonnepanelen installatie. Dit gaat van het eerste bezoek tot de installatie, opvolging en dienst-na-verkoop.

location-dark Antwerpen

De installaties worden professioneel en met de uiterste zorg uitgevoerd opdat u maximaal kan genieten van uw investering. Ragiro Installations biedt haar klanten een totaalservice aan, van de adviesfase tot de uitvoering en oplevering met daarna een uitstekende dienst-na-verkoop.

Onze zonnepanelen zijn volledig PV cycle gecertificeerd en voldoen volledig aan alle Europese richtlijnen. Onze omvormers voldoen volledig aan de Europese normeringen.

In 5 simpele stappen realiseren wij uw zonnepanelen installatie:

 • 1. Eerste gesprek waar we uw energiebesparing berekenen, u introduceren met onze werkwijze en indien gewenst financieringsmogelijkheden.
 • 2. Introductie van onze producten. Wij werken enkel met de beste Europese merken zoals Recom, Aleo of SMA voor omvormers
 • 3. De voorbereiding van de installatie voor en komen bij u thuis om alles op te meten.
 • 4. De installateur verzorgt de installatie van de door u gekozen producten.
 • 5. Onze dienst-na-verkoop staat voor u klaar indien er onderhoud nodig is. Wij verzorgen ook al het papierwerk voor het registreren van uw zonnepanelen installatie zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over niets.

Beschikbare diensten

 • Installatie
 • Opmeting van uw project
 • Onderhoud
 • Financiering

Beschikbare merken

 • Aleo
 • Recom
 • SMA

Garantie

 • 20 jaar op de zonnepanelen
 • 20 jaar op de omvormer

Adres Ragiro Installations

Ragiro Installations bevindt zich op volgend adres: Verschansingstraat 42, 2000 Antwerpen

Beoordeel Ragiro Installations

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Ragiro Installations terug.

top-company-medal

0% AANBEVOLEN

0.5
8 beoordelingen

Kwaliteit

0.6

Prijs

0.6

Service

0.4

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van baele uit boutersem op 5/20/2019

De vertegenwoordiger leek integer en had een voorstel voor plaatsing van warmtepompboiler (Ariston) met zonnepanelen (I-Sonne) en een condensatieketel (Vaillant). Na de bestelling en 30% voorschot vertelde de plaatser dat de installatie niet geplaatst kon worden zoals voorzien, dus moest ik twee hoeken van de ruimte vrijmaken. De plaatsing was een ramp, met ontelbare fouten, slordig werk en grote schade: buizen van condensatieketel te klein om kamers tot boven te verwarmen, gekapte gaten in mijn muur, zonnepanelen niet op een mat geplaatst voor drukverdeling op plat dak en de leidingen liggen bloot en zwiepen in de wind, schouw opgevuld met brandbaar materiaal, verkeerd compressievat, verkeerde elektrische aansluiting met 1,5 ipv 2,5 enz... Geen uitleg over de werking gekregen noch over onderhoud. Bovendien vulden ze de papieren niet in, stuurden ze dreigende facturen voor hun 'extra werk' én veranderden ze het rekeningnummer voor de Eandis-premie naar hun eigen rekeningnummer!!- dat heb ik op het nippertje kunnen voorkomen. Er zijn tussenkomsten geweest van mijn verzekering, rechtsbijstand en TestAankoop- alles zonder resultaat. Ik ben nog steeds op zoek naar een plaatser om de schade te herstellen, zodat ik na jaren mss eindelijk die ruimte kan afwerken. Ten stelligste af te raden dus! Een schande dat zo'n bedrijf zijn gang mag blijven gaan!

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van Ann uit Ninove op 1/11/2019

Geen betrouwbaar bedrijf. Niks werkt. Vaillantketel werkt met een niet herkenbare sonde naar de zonneboiler. Maw. Vallaint draait zot, met gevolg steeds drukverlies op de ketel. Na het aanpassen van de sonde in de Vaillant (die nu perfect werkt zonder drukverlies), geen warm water op de zonneboiler. Zonneboiler heeft tot op heden na 4 jaar, nog geen enkele druppel water geproduceerd. Probleem moet uitgezocht worden. Installatie zonnepanelen met een zogezegde opbrengst van 6120 Kwh, een opbrengst van een kleine 2500 Kwh. Reden: de helft niet aangesloten, geen micro-omvormers, de andere helft te zwakke micro-omvormers. Een bende kluggelaars in onderaanneming. Het gaat me een fortuin kosten om alles naar behoren te laten werken. De zoektocht heeft 4 jaar geduurd vooraleer we voor elk probleem een antwoord konden vinden. Een bedrijf zonder management en zonder strategie. Klanten tevredenheid laat op zich wachten.

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van Eva Rottiers uit puurs op 5/24/2018

De werken werden niet correct uitgevoerd. Veel te lange uitleg. Nu na een jaar zitten we met een glycol lek. Kan er iemand zeggen of deze firma nog bestaat en hoe te contacteren want geen enkele telefoonnr bestaat nog.

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

2.0

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van DEFERM ANDRE uit LUMMEN op 3/24/2018

Hou u handen af van Ragrio ik ben al 5 jaar aan bellen en mailen EEN DIKKE NUL. Geld en dan ze weg . Dak kapot binnen regen kapot paneel afwerking hopeloos. ik denk dat ze een 15 zaken hebben al wat u kunt denken doen ze.

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

0.0

Prijs

0.0

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van Vdc uit Lovendegem op 1/31/2018

pure bedriegers!!!!!

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

0.0

Prijs

0.0

Kwaliteit

0.0

location Beoordeling van Van Mullem uit Sint-Truiden op 11/11/2017

plaatsing cond ketel, zonneboiler met warmtepomp, hotfill en PV cellen Deze firma is een regelrechte ramp: Ik ben zelf energiespecialist en wat ik gezien heb grenst aan het waanzinnige: dakpannen stuk getrapt op het dak zonder compensatie of herstel, schouwpotten gebroken tijdens het plaatsen van gas afvoer van condensatieketel, waarna men tevens de verluchtingskokers had dichtgemaakt. Perskoppelingen niet geperst met als gevolg de garage onder water, in en uitlaat lucht/waterwarmtepomp niet aangesloten, men had het materiaal niet was de uitleg, hotfill werkte niet, andere geplaatst zelfde verhaal, na zeer lang wachten werd hotfill gerepareerd. Instellen van de warmtepomp konden ze ook niet. Nog een pak klachten gehoord van onuitgevoerde werken waarbij mensen nog geld moesten terugkrijgen ondertussen staat het bedrijf onder toezicht en kunnen de mensen naar hun geld fluiten. Zelf heb ik hun flaters rechtgezet want ze stuurde hun kat Goede raad blijf er weg

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

1.0

location Beoordeling van stevens johnny uit Roosdaal op 10/5/2017

over deze firma niets dan slecht vertellen mijn premie was afgekeurd contact op ge nomen met ragiro . maar tot nu geen recaktie .ik zou bij deze firma wegblijven .ik kan deze firma afraden .als ze je geld hebben . moet je je plan maar trekken .al 2 keren gebeld en 3 imaels gestuurt maar ze laten zich horen .dit kan toch niet .. stevens johnny op 3-10-2017.

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

0.5

Prijs

0.5

Kwaliteit

0.5

location Beoordeling van tonny swinnen uit op 9/13/2017

eerste contact was goed, na de eerste betaling kwamen ze opmeten, na tweede betaling kwamen ze zonder afspraak hier de zonnecollectors plaatsen. Ik verstond de mensen niet omdat ze geen letter nederlands konden spreken. Bij afrekening kwamen ze de rest plaatsen zoals de zonneboiler en gasketel. Ik heb niks uitleg gekregen van de installatie. ik heb dikwijls emails gestuurd voor meer uitleg maar tot nu toe niks meer gehoord van ragiro. Eenmaal hun centen trekken ze niks meer aan van hun klanten. Heel slechte service, geen aanrader deze firma!

cancel Ragiro Installations wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

1.0

Kwaliteit

1.0

Beoordelingen Ragiro Installations

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met Ragiro Installations?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?