Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Reluz


3.7 3 beoordelingen

Reluz is een multi-dimensionaal bedrijf actief in alle bronnen van hernieuwbare energie. Eén van de specialiteiten van het bedrijf is zonne-energie en het plaatsen van zonnepanelen. Reluz werkt merk-onafhankelijk waardoor telkens kan gekozen worden voor de beste zonnepanelen specifiek naar uw situatie.

De specialiteit van Reluz ligt in maatwerk, vakmanschap en een maximaal rendement behalen uit de zonnepanelen. Eén van de experts van Reluz komt graag bij u thuis langs voor een voorstudie en rendementsberekening.

Elk project is specifiek, daarom werkt Reluz met meerdere zonnepanelen merken. Elk merk heeft echter gemeenschappelijke eigenschappen zoals kwaliteit, goede garantie en een hoog rendement. Enkele merken welke Reluz plaatst zijn SolarWorld, Sunpower, Panasonic of SolarWatt. Als SMA Advanced installer wordt altijd gekozen voor de beste omvormers met een garantie welke kan uitgebreid worden tot maar liefst 25 jaar. 

Pluspunten

 • SMA Advanced Installer
 • Reluz werkt enkel met topmerken
 • Correcte afspraken
 • 7/7 dienst na-verkoop beschikbaar in geval van nood

Beschikbare diensten

 • Zonnepanelen installatie
 • Zonneboilers

Beschikbare merken

 • SolarWorld
 • Sunpower
 • Panasonic
 • SolarWatt
 • SMA

Contacteer Reluz


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

3 beoordelingen

67% AANBEVOLEN 3.7

Beoordeling van Gert-Jan uit op 4/13/2017

Goede kennis van zake, nog niet zeker over de plaatsing maar de offerte welke we hebben ontvangen lijkt ons de beste uit de bedrijven welke we vergeleken hebben. Ik weet dus niet de kwaliteit dus 4 sterren daar momenteel.

Service 4.5 Prijs 5.0 Kwaliteit 4.0

Beoordeling van Patrick uit op 8/8/2017

Offerte met Europese panelen van Eurener maar uiteindelijk gekozen voor Panasonic met betere garantie. Wel snel afspraak kunnen maken en alles duidelijk zwart op wit.

Service 4.0 Prijs 4.0 Kwaliteit 3.5

Beoordeling van Jan Augustijnen uit BEerzel op 3/20/2018

De eerste contacten liepen zeer vlot, ..., afspraken gemaakt dat de panelen mogelijk nog in 2017 werden geplaatst afhankelijk van de weersomstandigheden. (voorschot betaald eind oktober ... ). Ondertussen zijn we bijna april en liggen de nieuwe zonnepanelen nog niet op ons dak. Worden ook niet op de hoogte gehouden van planning of mogelijke datum dat de panelen er dan wel komen. Na de zon maand februari voelt het alsof we al heel wat kwh hebben laten liggen. Spijtig.

Service 2.5 Prijs 3.5 Kwaliteit 2.5

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden