Zonnepanelen adviseur photo Heeft u vragen over zonnepanelen? Start live chat of bel 0800 26 405 (gratis)

Adec Electro

Adec electro uit Oudenburg is gespecialiseerd op het gebied van centrale verwarming en elektrische en sanitaire installaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ventilatiesystemen, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen en volgen wij steeds de nieuwste trens wat betreft duurzame energie.

Wij verzorgen uw totaalpakket wat betreft de technieken van uw woning.   Bovendien zijn Kurt en Melissa van begin tot einde bij elk project betrokken, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kunt. Zoekt u dus een bedrijf dat van alle markten thuis is, dan is Adec electro uw perfecte partner!

Wanneer u gaat bouwen of renoveren zijn de technieken vaak het moeilijkste punt van het hele project. Hoewel wij vooral werken binnen de particuliere sector verzorgen wij eveneens installaties voor kleine kmo’s, restaurants, bureaus,…

Zoekt u daarom een betrouwbaar bedrijf dat u hierin kan bijstaan, dan bent u bij adec electro aan het juiste adres!  Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Adec Electro werkgebied

Adec Electro beoordelingen en reviews

0

uit 0 reviews

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Adec Electro? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Adec Electro gegevens

Adres

Eernegemsestraat 103
8460 Westkerke

Gratis Offerte

Content is loading