Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

QSani is een familiebedrijf met professionele medewerkers dat zich in Ieper gevestigd heeft. Ze zijn een stabiele speler op de markt en zijn constant op zoek naar de meest innovatieve, ecologische en budgetbesparende technologieën op de markt.

Wie kiest voor QSani, kiest voor vakmanschap, een perfecte dienst na verkoop en producten van topkwaliteit. Een werfbezoek laat toe om steeds zicht te krijgen op de situatie en op die manier het meest passende product aan te bieden. Met meer dan 1000 uitgevoerde installaties heeft Qsani inmiddels ook zijn betrouwbaarheid bewezen en de nodige ervaring opgebouwd.

S-Energy (Samsun) zonnepanelen 

S-Energy zonnepanelen zijn de beste die er momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Sinds 1991 hebben zij een onafgebroken fabricage en hiermee zijn ze dan ook één van de meest ervaren fabrikanten op de markt. De oorsprong ervan is terug te leiden naar de solardivisie van Samsung. Zonnepanelen van S-Energy bieden vertrouwen en zekerheid voor alle QSani klanten.

Solaredge optimizers en omvormer

Bij de meeste, klassieke systemen worden zonnepanelen in serie aangesloten op een omvormer. Wanneer er één zonnepaneel minder presteert door vuil, schaduw, dan heeft dit zijn gevolgen voor de hele serie. Het systeem is te vergelijken met kerstverlichting van vroeger: één lampje was defect en gans de lichtslinger werkte niet meer.

Door SolarEdge optimizers aan te sluiten op zonnepanelen werkt elk zonnepaneel individueel en gaat het zelf een maximum aan energie leveren onafhankelijk van de andere zonnepanelen. Dit kan de opbrengst met 10% tot 25% verhogen!

SMA

QSani werkt eveneens met de SMA omvormers. De geïntegreerde service die zij bieden is een optimaal comfortelement voor zowel installateur als eigenaar van de zonnepanelen. De kostenloze, automatische omvormer monitoring van SMA analyseert de werking van de omvormer, meldt onregelmatigheden en zorgt op die manier voor minimale uitvaltijden.

Contacteer QSani


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

QSani heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden