Menu

Ecotechnieken

Wim Maris richtte in 2006 het bedrijf Ecotechnieken op en behoort sindsdien tot de top op vlak duurzame energiesystemen en ecologische bouw- en afwerkingsmaterialen voor de regio Diksmuide en West-Vlaanderen. Er werken vandaag een twintigtal mensen in het bedrijf die allen uw ecologische dromen uitwerken.

location-dark Diksmuide

Nieuwe technologieën en materialen

Er wordt bij Ecotechnieken steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om van uw woning een duurzame en ecologisch verantwoorde thuis te maken. Je krijgt er onder andere vrijblijvend advies over alle mogelijkheden waaronder isolatie, warmtepompen, zonneboilers, ZonneGasCombi’s, pv-panelen, houtvergassers, ventilatie, …

Merken zonnepanelen

Bij Ecotechnieken wordt er met meerdere leveranciers gewerkt. De reden hiervoor zijn de prijsschommelingen die dikwijls van toepassing zijn bij zonnepanelen. Er wordt steeds gekeken bij welke leverancier er op dat specifiek  ogenblik de meest interessante voorwaarden van toepassing zijn.

Werking zonnepanelen

Zonlicht zorgt voor een spanningsverschil in de zonnepanelen. Om deze gelijkspanning om te zetten naar wisselspanning is er een omvormer nodig. Met behulp van deze omvormer kan er huishoudelijk bruikbare elektriciteit opgewekt worden.

Wanneer je meer stroom produceert dan je op dat moment zelf gebruikt, wordt deze terug op het elektriciteitsnet gebracht. Dus het teveel aan opgewekte energie die je tijdens de zomerperiode verkregen hebt, wordt later in de winter terug uit het net gehaald.

Naast zonnepanelen zijn zonneboilers eveneens verkrijgbaar bij Ecotechnieken.

Adres Ecotechnieken

Ecotechnieken bevindt zich op volgend adres: Fabriekstraat 15, 8600 Diksmuide

Beoordeel Ecotechnieken

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Ecotechnieken terug.

Ecotechnieken heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Ecotechnieken?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?