Bent u een zonnepanelen installateur?

Solairco

Solairco plaatste in 2008 zijn eerste zonnepanelen en is sindsdien onafgebroken actief in de sector. Dit is een unicum want de meeste bedrijven zijn minder lang bezig of hebben zich inmiddels toegespitst op andere activiteiten.

Bij Solairco werken enkel de beste vakmannen die beschikken over de ruimste ervaring in de sector. Er zijn zowel elektriciens als dakwerkers in dienst zodat elke installatie volledig intern kan geplaatst worden.

Opbrengstgarantie

U krijgt als klant een opbrengstgarantie van 25 jaar. Ook dit is een unieke voorwaarde, waardoor u meteen zult bevestigen dat Solairco overtuigd is van de kwaliteit van de geplaatste producten.

Particulieren en bedrijven

Zowel bij particulieren als bij bedrijven plaatst Solairco zonnepanelen. Particuliere daken kunnen in één dag volledig voorzien worden van zonnepanelen. Ook de keuring en de definitieve aansluiting worden voorzien. Bij bedrijven gaat het vaak om een grotere oppervlakte en dit neemt  uiteraard iets langer in beslag.

Actief in de regio Rotselaar

Solairco is actief in de  regio's rond Rotselaar, Haacht, Diest, Leuven, Aarschot, Tervuren, Sterrebeek, Herent, Oud-Heverlee, Bierbeek, Scherpenheuvel, Rillaar, Baal, Tremelo, Keerbergen, Hoeilaart, Overijse, Huldenberg, Boortmeerbeek, … Ongeveer dus in een straal van zo’n 30 kilometer rond de vestiging. Dit laat toe om een optimale service te bieden aan de klanten en ook de belofte van installeren in één dag waar te maken.

Solairco werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Solairco? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Solairco gegevens

Adres

Stationsstraat 216
3110 Rotselaar

Contacteer Solairco

Content is loading