Menu

EnergyBuilders

EnergyBuilders engineert, bouwt, monitort en onderhoudt zonnepanelen installaties en slimme-energie-oplossingen voor bedrijven en residentiële gebouwen in België. We doen zowel platte daken als grondopstellingen. Voor  industriële installaties bieden we monitoring en onderhoud.

location-dark Winksele

EnergyBuilders is gevestigd te Winksele bij Leuven en bedient voornamelijk Vlaams-Brabant. Voor grotere projecten wordt zowel in het ruimere binnenland als in het buitenland geïnstalleerd. We verhuizen in 2020 naar ons nieuw hoofdkwartier en magazijn te Kalkoven 32 Melsbroek.

We bouwen netgekoppelde systemen met of zonder batterij-opslag, maar ook off-grid systemen (buitenland).

Naast fotovoltaïsche installaties installeert EnergyBuilders ook warmtekrachtkoppelingen (WKK), elektrische laadpalen en voert het algemene elektriciteitswerken laagspanning uit, zowel residentieel als industrieel.

Het team van EnergyBuilders wordt geleid door burgerlijk ingenieur energietechniek Wim Lefebre en is sinds 1998 actief in de sector van hernieuwbare energie. Ook voor grote en complexe industriële projecten is voldoende engineeringscapaciteit en projectmanagementervaring aanwezig. EnergyBuilders heeft een unieke visie op de energietoekomst.

Een direct contact met onze klanten vinden wij bij EnergyBuilders essentieel. We werken daarom niet met agenten, maar rechtstreeks. We wensen goed te begrijpen wat u als klant wenst en maken dan een voorstel dat zo nauw mogelijk bij uw vereisten en wensen aansluit.

Bij EnergyBuilders werken we met hoogwaardige materialen, zowel voor de fotovoltaïsche panelen, de omvormers als het elektrisch installatiemateriaal. We zoeken steeds het compromis tussen betaalbare en hoge kwaliteit. Voor de omvormers werken we met SMA (Duits wereldleider in omvormers zowel residentieel als industrieel). Onze ingenieurs volgen de opleidingen rechtstreeks aan de bron bij SMA in Duitsland. Voor de panelen werken we met premium merken, zowel polykristallijn als monokristallijn, zowel met Alu kader als volledig strak zwart. Merken waarmee we werken in functie van de wensen van de klant zijn BenQ (AUO), JA Solar, LG, ... In principe kunnen we de lastenboeken van industriële klanten zonder beperking volgen.

Adres EnergyBuilders

EnergyBuilders bevindt zich op volgend adres: Warotstraat 38/101, 3020 Winksele

Beoordeel EnergyBuilders

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over EnergyBuilders terug.

EnergyBuilders heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met EnergyBuilders?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?