Bent u een zonnepanelen installateur?

EnergyBuilders

EnergyBuilders is een installatiebedrijf voor sleutel-op-de-deur fotovoltaïsche installaties. Onze klanten zijn zowel residentieel als industrieel. EnergyBuilders ontwerpt, plaatst en neemt in bedrijf. De installatiegrootte varieert van 3 kWp tot enkele MWp. Desgewenst kan voor installaties boven de 50 kWp een monitoring- en onderhoudscontract worden afgesloten.

EnergyBuilders is gevestigd te Winksele bij Leuven en bedient voornamelijk Vlaams-Brabant. Voor grotere projecten wordt zowel in het ruimere binnenland als in het buitenland geïnstalleerd.

We bouwen netgekoppelde systemen met of zonder batterij-opslag, maar ook off-grid systemen (buitenland).

Naast fotovoltaïsche installaties installeert EnergyBuilders ook warmtekrachtkoppelingen (WKK), elektrische laadpalen en voert het algemene elektriciteitswerken laagspanning uit, zowel residentieel als industrieel.

Het team van EnergyBuilders wordt geleid door burgerlijk ingenieur energietechniek Wim Lefebre en is sinds 1998 actief in de sector van hernieuwbare energie. Ook voor grote en complexe industriële projecten is voldoende engineeringscapaciteit en projectmanagementervaring aanwezig.

Een direct contact met onze klanten vinden wij bij EnergyBuilders essentieel. We werken daarom niet met agenten, maar rechtstreeks. We wensen goed te begrijpen wat u als klant wenst en maken dan een voorstel dat zo nauw mogelijk bij uw vereisten en wensen aansluit.

Bij EnergyBuilders werken we met hoogwaardige materialen, zowel voor de fotovoltaïsche panelen, de omvormers als het elektrisch installatiemateriaal. We zoeken steeds het compromis tussen betaalbare en hoge kwaliteit. Voor de omvormers werken we met SMA (Duits wereldleider in omvormers zowel residentieel als industrieel). Onze ingenieurs volgen de opleidingen rechtstreeks aan de bron bij SMA in Duitsland. Voor de panelen werken we met premium merken, zowel polykristallijn als monokristallijn, zowel met Alu kader als volledig strak zwart. Merken waarmee we werken in functie van de wensen van de klant zijn BenQ (AUO), JA Solar, LG, ... In principe kunnen we de lastenboeken van industriële klanten zonder beperking volgen.

EnergyBuilders werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met EnergyBuilders? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

EnergyBuilders gegevens

Adres

Warotstraat 38/101
3020 Winksele

Contacteer EnergyBuilders

Content is loading