Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

STEP Technieken


STEP technieken ontstond uit passie voor alles wat aan energie kan gerelateerd worden. Samen met de klant bouwt STEP dan ook een installatie uit die voor jarenlang, zorgeloos plezier zorgt. Hiervoor wordt steeds gebruik gemaakt van degelijke producten en materialen.

STEP wil toekomstgericht werken en maakt hierbij gebruik van de nieuwste en meest besparende technieken. Water en elektriciteit worden steeds duurder dus hiermee bewust omspringen is van cruciaal belang.

Wapen u tegen de prijsstijgingen

De voortdurende stijgingen van de energieprijzen schreeuwen om een alternatief. STEP technieken helpt u hier graag bij en zorgt dan ook voor een vlekkeloze installatie van uw LED-verlichting, warmtepomp, domotica of zonnepanelen.

Voor installatie van de panelen wordt samengewerkt met ervaren dakwerkers zodat deze kunnen geplaatst worden op de meeste soorten daken. Ook de omvormer wordt door het team geplaatst en de aansluiting op het net volgt daarna.

Geen subsidies meer, toch nog even interessant

De subsidies van de overheid voor zonnepanelen werden geschrapt. Maar toch blijft het investeren in zonnepanelen een interessante actie. De aankoopprijs van zonnepanelen is namelijk fors gedaald terwijl ze veel meer energie opwekken dan vroeger. Daarnaast is de netvergoeding die vroeger moest betaald worden ook weggevallen, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt.

Groen, groen, groen

De zon is de basis van elke groene energiebron. In Vlaanderen krijgen we jaarlijks zo’n 1000 uren volle zon. Hiermee kan dus een immense hoeveelheid groene energie opgewekt worden zonder dat er schadelijke stoffen in de atmosfeer terecht komen.

Contacteer STEP Technieken


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

STEP Technieken heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden