Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Sensico is als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf continu bezig met rationeel energieverbruik en een duurzame oplossing voor het opwekken van elektriciteit.

Zowel het ontwerp, de plaatsing als de opvolging nemen zij voor hun rekening. Tot het klantenbestand behoren zowel particulieren als KMO's als land- en tuinbouwers. U kunt er terecht voor zowel kleine installaties als grotere installaties.

Maatwerk

Sensico is gespecialiseerd in het aanbieden van installaties op maat van de klant. Men biedt u verschillende soorten panelen aan, al of niet in combinatie met specifieke metaalconstructies zoals de Solar carport. Wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt kan opteren voor een voordelig pakket op maat.

Kwaliteit staat steeds op de eerste plaats. Er wordt ruime aandacht besteed aan de haalbaarheid van de opdracht en aan de stevigheid van de dragende constructie.

De voordelen van zonne-energie

Zonlicht is een onuitputbare bron van energie en is bovendien gratis beschikbaar en overal aanwezig. Daarenboven is er geen CO2-uitstoot en bijgevolg ook geen gevolgen voor het broeikaseffect.  Daarnaast is er geen effect door de stijgende energieprijzen en dus heb je in principe meer opbrengst wanneer u zonnepanelen plaatst dan wanneer u uw spaargeld op een spaarrekening plaatst.

Wat is een PV zonne-installatie

Een fotovoltaïsche installatie, afgekort PV-installatie ('Photovoltaic') zorgt voor de omzetting van zonne-energie in elektriciteit.  Deze kan worden opgeslagen in een batterij, dan spreken we van een autonoom systeem. Ofwel wordt deze elektriciteit in het elektriciteitsnet “gepompt” en hebben we te maken met een netgekoppeld systeem.

Afhankelijk van uw behoeftes wordt gekeken welke installatie er voor u het beste past en het meest rendement oplevert.

Contacteer Sensico


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Sensico heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden