Menu

MNtechnics

Wie op zoek is naar een duurzame manier om met energie om te gaan kan terecht bij MN Technics. Het bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen, LED-verlichting, dak- en vloerisolatie. Als familiebedrijf staat MN Technics garant voor service op maat, kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop. U wordt begeleid bij gans uw project van begin tot eind.  

location-dark Sint-Niklaas

MN Technics maakt gebruik van de merken Atersa, Sunpower en Rec, een voor een topmerken met elk hun eigen specificaties.

Zonnepanelen merken

Atersa is een Spaanse fabrikant van poly- en monokristallijne zonnepanelen. Ze zijn marktleider in Spanje en kunnen terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in het segment van fotovoltaïsch gegenereerde zonne-energie. Het merk maakt deel uit van Elecnor, één van de grootste bedrijvengroepen. Atersa panelen geven een rendementsgarantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar.

Sunpower is een Amerikaans bedrijf dat voor meer dan 60% in handen is van Total. Ze produceren hoog performante zonnesystemen.  Er wordt in de panelen gebruik gemaakt van premium monokristallijn silicium dat door hen een speciale, gepatenteerde behandeling krijgt. De Sunpower zonnepanelen behalen een hoog rendement en leveren tot 360Wp aan stroom. Hierdoor zijn ze ideaal voor daken met minder oppervlakte.

REC heeft als multinational meer dan 3000 werknemers en is daarmee een van de grotere spelers op de zonnepanelen markt. Het bedrijf spitst zich enkel toe op zonnepanelen. Als gecertificeerd REC-installateur geniet u bij MNtechnics van een extra fabrieksgarantie op uw zonnepanelen.

Omvormers

MN Technics gebruikt omvormers van de merken SMA en Kostal.

SMA werd opgericht in 1981 en heeft zijn hoofdzetel in Duitsland. Ze kunnen voor elke type paneel een omvormer aanbieden en is het nummer 1 merk inzake omvormers wereldwijd.

Kostal is een Duits hoogtechnologisch bedrijf actief in de auto industrie. Ze bieden een breed gamma driefasige, transfoloze omvormers en twee kleinere monofasige omvormers aan.

Voor bevestiging van de zonnepanelen doet MN Technics beroep po de twee fabrikanten Schletter en Krinner.

 

Adres MNtechnics

MNtechnics bevindt zich op volgend adres: Anthonis De Jonghestraat 96, 9100 Sint-Niklaas

Beoordeel MNtechnics

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over MNtechnics terug.

MNtechnics heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met MNtechnics?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?