Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Ecotrading


Ecotrading heeft meer dan 12 jaar ervaring in de sector en werkt rechtstreekts met de beste fabrikanten en Europese groothandels. Er wordt steeds gestreefd naar efficiëntere oplossingen voor elke klant om een zo laag mogelijke energiefactuur te creëren. Er wordt dan ook minimaal gewerkt met tussenpersonen om u als klant de beste prijzen en service te kunnen bieden.

Een zonnepanelen-systeem bestaat uit volgende elementen:

  • Zonnepanelen
  • Montagesysteem
  • Omvormer
  • Eventueel een thuisbatterij

Klaar voor de toekomst

Ecotrading is klaar voor de toekomst want reeds nu al worden installaties voorzien die volledig compatibel zijn met de zogenaamde thuisbatterijen. Overtollige zonne-energie zal dus probleemloos kunnen opgeslagen worden om later te gebruiken. Ecotrading werkt met de batterijen van LG-Chem en Mercedes-Benz.

Voor de panelen en de batterijen zijn wij Premium partner van SOLARWATT. De omvormers zijn van Goodwe, Fronius of Solaredge. Afhankelijk van het beschikbaar budget wordt er een optimaal product gekozen met de best mogelijke rendementen.

Naast PV-installaties kan men bij Ecotrading ook terecht voor carports met zonnepanelen, thuisbatterijen, solar-verlichting, laadpalen, zonneboilers,… Kortom nagenoeg alles die te maken heeft met groene energie kan hier verkregen worden.

Contacteer Ecotrading


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Ecotrading heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden