Menu

Ecotrading

Ecotrading heeft meer dan 12 jaar ervaring in de sector en werkt rechtstreekts met de beste fabrikanten en Europese groothandels. Er wordt steeds gestreefd naar efficiëntere oplossingen voor elke klant om een zo laag mogelijke energiefactuur te creëren. Er wordt dan ook minimaal gewerkt met tussenpersonen om u als klant de beste prijzen en service te kunnen bieden.

location-dark Tessenderlo

Een zonnepanelen-systeem bestaat uit volgende elementen:

  • Zonnepanelen
  • Montagesysteem
  • Omvormer
  • Eventueel een thuisbatterij

Klaar voor de toekomst

Ecotrading is klaar voor de toekomst want reeds nu al worden installaties voorzien die volledig compatibel zijn met de zogenaamde thuisbatterijen. Overtollige zonne-energie zal dus probleemloos kunnen opgeslagen worden om later te gebruiken. Ecotrading werkt met de batterijen van LG-Chem en Mercedes-Benz.

Voor de panelen en de batterijen zijn wij Premium partner van SOLARWATT. De omvormers zijn van Goodwe, Fronius of Solaredge. Afhankelijk van het beschikbaar budget wordt er een optimaal product gekozen met de best mogelijke rendementen.

Naast PV-installaties kan men bij Ecotrading ook terecht voor carports met zonnepanelen, thuisbatterijen, solar-verlichting, laadpalen, zonneboilers,… Kortom nagenoeg alles die te maken heeft met groene energie kan hier verkregen worden.

Realisaties en projecten Ecotrading

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van Ecotrading terug.

Adres Ecotrading

Ecotrading bevindt zich op volgend adres: Markt 13, 3980 Tessenderlo

Beoordeel Ecotrading

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Ecotrading terug.

Ecotrading heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Ecotrading?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?