Menu

Eecootec

Eecootec werd in 2011 opgericht en richtte zich op het “slimmer omgaan met energie”. Hernieuwbare energie is hier het belangrijkste punt want daarin investeren is goed voor het milieu en voor uw eigen portemonnee.

location-dark Knesselare

Zonlicht kun je voornamelijk gebruiken om via zonnepanelen elektriciteit te voorzien in uw woning of gebouw. Indien gewenst kan dit ook gecombineerd worden met een zonneboiler of een warmtepomp om nog “groener” te gaan op energievlak. Eecootec is als erkend installatiebedrijf dé geschikte partner om de installatie van uw zonnepanelen, isolatie, ventilatie, verwarming en warmtepomp te voorzien.

Optimaal comfort in uw woning

Eecootec zorgt niet enkel voor optimaal comfort maar ook voor milieuvriendelijke oplossingen tegen een betaalbare prijs. Als adviseur en installateur is Eecootec uw perfecte keuze, een stabiele partner met service en degelijke garantie die de nadruk legt op afwerking en kwaliteit.

Produceer uw eigen stroom

Met zonnepanelen kunt u perfect uw eigen elektriciteit produceren zodat u niet langer afhankelijk bent van elektriciteitsleveranciers die torenhoge tarieven aanrekenen. En deze tarieven zullen dat na dag nog stijgen dus nu ingrijpen en investeren is dé oplossing!

Uw investering in zonnepanelen zal op een periode van 6 tot 9 jaar terugverdiend zijn zodat u vanaf dan eigenlijk gewoon gratis elektriciteit ter beschikking krijgt.

Spring net als velen voor u mee op deze “boot voor groene energie” en ontdek hoe u binnen ettelijke jaren honderden euro’s kunt besparen!

Eecootec, uw expert in warmtepompen, zonne-energie / zonneboiler, ventilatie / isolatie, sanitair / verwarming en zonnepanelen.

 

Adres Eecootec

Eecootec bevindt zich op volgend adres: Oude Brugseweg 1b, 9910 Knesselare

Beoordeel Eecootec

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Eecootec terug.

Eecootec heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Eecootec?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?