Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Eecootec werd in 2011 opgericht en richtte zich op het “slimmer omgaan met energie”. Hernieuwbare energie is hier het belangrijkste punt want daarin investeren is goed voor het milieu en voor uw eigen portemonnee.

Zonlicht kun je voornamelijk gebruiken om via zonnepanelen elektriciteit te voorzien in uw woning of gebouw. Indien gewenst kan dit ook gecombineerd worden met een zonneboiler of een warmtepomp om nog “groener” te gaan op energievlak. Eecootec is als erkend installatiebedrijf dé geschikte partner om de installatie van uw zonnepanelen, isolatie, ventilatie, verwarming en warmtepomp te voorzien.

Optimaal comfort in uw woning

Eecootec zorgt niet enkel voor optimaal comfort maar ook voor milieuvriendelijke oplossingen tegen een betaalbare prijs. Als adviseur en installateur is Eecootec uw perfecte keuze, een stabiele partner met service en degelijke garantie die de nadruk legt op afwerking en kwaliteit.

Produceer uw eigen stroom

Met zonnepanelen kunt u perfect uw eigen elektriciteit produceren zodat u niet langer afhankelijk bent van elektriciteitsleveranciers die torenhoge tarieven aanrekenen. En deze tarieven zullen dat na dag nog stijgen dus nu ingrijpen en investeren is dé oplossing!

Uw investering in zonnepanelen zal op een periode van 6 tot 9 jaar terugverdiend zijn zodat u vanaf dan eigenlijk gewoon gratis elektriciteit ter beschikking krijgt.

Spring net als velen voor u mee op deze “boot voor groene energie” en ontdek hoe u binnen ettelijke jaren honderden euro’s kunt besparen!

Eecootec, uw expert in warmtepompen, zonne-energie / zonneboiler, ventilatie / isolatie, sanitair / verwarming en zonnepanelen.

 

Contacteer Eecootec


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Eecootec heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden