Menu

SolarTechnic

U wenst te bouwen, verbouwen of renoveren en hebt beslist om te investeren in groene energie? Dan is SolarTechnic uw uitgekozen partner. De hoog opgeleide ingenieurs die tot het team van SolarTechnic behoren zijn perfect in staat om zelfs op de moeilijkste locaties en daken een perfect werkende installatie voor zonnepanelen te voorzien.

location-dark Genk

Zonnepanelen zetten zonne-energie op een milieuvriendelijke manier om in elektriciteit. Daarnaast wekt u met uw panelen zelf 100% groene stroom op, werkt u duurzaam, verlaagt u uw energiefactuur en krijgt u een installatie die zichzelf terugverdient.

Kortom, u bent niet langer afhankelijk van de stijgende prijzen die de elektriciteitsleveranciers ons voorleggen.

Waarom zonnepanelen?

Er dreigt een uitputting van diverse reserves, vooral van olie en aardgas. Door de stijgende schaarste zal de prijs blijven stijgen en dit kunt u tegengaan door zelf uw elektriciteit te gaan produceren op groene wijze. Zonne-energie is daarenboven een onuitputtelijke bron en dus een perfect alternatief.

Kies voor kwaliteit

Wanneer u kiest voor SolarTechnic kiest u voor kwaliteit. Er wordt gewerkt met de meest kwaliteitsvolle elementen zodat uw installatie duurzaam is en correct werkt. Uiteraard is ook een goed rendement van groot belang en dus is het kiezen voor kwaliteit geen overbodige luxe.

Voorafgaand aan de installatie wordt steeds een volledige offerte op maat gemaakt. Deze is perfect afgestemd op de behoeftes van uw gebouw en uw eigen budget.

Adres SolarTechnic

SolarTechnic bevindt zich op volgend adres: Wolfbergstraat 67, 3600 Genk

Beoordeel SolarTechnic

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over SolarTechnic terug.

SolarTechnic heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met SolarTechnic?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?