Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

SolarTechnic


U wenst te bouwen, verbouwen of renoveren en hebt beslist om te investeren in groene energie? Dan is SolarTechnic uw uitgekozen partner. De hoog opgeleide ingenieurs die tot het team van SolarTechnic behoren zijn perfect in staat om zelfs op de moeilijkste locaties en daken een perfect werkende installatie voor zonnepanelen te voorzien.

Zonnepanelen zetten zonne-energie op een milieuvriendelijke manier om in elektriciteit. Daarnaast wekt u met uw panelen zelf 100% groene stroom op, werkt u duurzaam, verlaagt u uw energiefactuur en krijgt u een installatie die zichzelf terugverdient.

Kortom, u bent niet langer afhankelijk van de stijgende prijzen die de elektriciteitsleveranciers ons voorleggen.

Waarom zonnepanelen?

Er dreigt een uitputting van diverse reserves, vooral van olie en aardgas. Door de stijgende schaarste zal de prijs blijven stijgen en dit kunt u tegengaan door zelf uw elektriciteit te gaan produceren op groene wijze. Zonne-energie is daarenboven een onuitputtelijke bron en dus een perfect alternatief.

Kies voor kwaliteit

Wanneer u kiest voor SolarTechnic kiest u voor kwaliteit. Er wordt gewerkt met de meest kwaliteitsvolle elementen zodat uw installatie duurzaam is en correct werkt. Uiteraard is ook een goed rendement van groot belang en dus is het kiezen voor kwaliteit geen overbodige luxe.

Voorafgaand aan de installatie wordt steeds een volledige offerte op maat gemaakt. Deze is perfect afgestemd op de behoeftes van uw gebouw en uw eigen budget.

Contacteer SolarTechnic


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

SolarTechnic heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden