Menu

Volta Energycare

Met meer dan 10 jaar ervaring ontwerpt, levert en plaatst Volta Energycare zonnepanelen installaties over heel Vlaanderen en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Volta Energycare maakt enkel gebruikt van producten welke voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen zoals LG Solar, JA Solar en SolarWatt voor zonnepanelen en SolarEdge en Omnik voor omvormers. 

location-dark Genk

Volta Energycare maakt onderdeel uit van Volta Solar BV, een referentie inzake zonnepanelen op de Nederlandse markt met meer dan 25 jaar ervaring en 3500 tevreden klanten.

Als service-partner van Essent, onderdeel van Innogy, wereldleider inzake innovatieve hernieuwbare energieprojecten, maakt Volta Energycare uit van een groep gedreven en gebeten door energie.

Ook nadat de installatie geplaatst is en u geniet van gratis stroom kan u op beide oren slapen. Volta Energycare blijft graag verantwoordelijk voor een goed en veilig werkende installatie. Met het ServiceGarantPlan van Volta Energycare wordt u volledig ontzorgt. Zo wordt de installatie gemonitord en wordt bij storing meteen actie ondernomen. Met een door Volta Energycare speciaal ontwikkeld systeem kan u tegen een lage kost gewaarborgd worden dat uw systeem iedere dag optimaal functioneert. 

Beschikbare merken

  • LG Solar
  • JA Solar
  • SolarWatt
  • SolarEdge
  • Omnik

Adres Volta Energycare

Volta Energycare bevindt zich op volgend adres: Thor Park 8300, 3600 Genk

Beoordeel Volta Energycare

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Volta Energycare terug.

Volta Energycare heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Volta Energycare?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?