Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Volta Energycare


Met meer dan 10 jaar ervaring ontwerpt, levert en plaatst Volta Energycare zonnepanelen installaties over heel Vlaanderen en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Volta Energycare maakt enkel gebruikt van producten welke voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen zoals LG Solar, JA Solar en SolarWatt voor zonnepanelen en SolarEdge en Omnik voor omvormers. 

Volta Energycare maakt onderdeel uit van Volta Solar BV, een referentie inzake zonnepanelen op de Nederlandse markt met meer dan 25 jaar ervaring en 3500 tevreden klanten.

Als service-partner van Essent, onderdeel van Innogy, wereldleider inzake innovatieve hernieuwbare energieprojecten, maakt Volta Energycare uit van een groep gedreven en gebeten door energie.

Ook nadat de installatie geplaatst is en u geniet van gratis stroom kan u op beide oren slapen. Volta Energycare blijft graag verantwoordelijk voor een goed en veilig werkende installatie. Met het ServiceGarantPlan van Volta Energycare wordt u volledig ontzorgt. Zo wordt de installatie gemonitord en wordt bij storing meteen actie ondernomen. Met een door Volta Energycare speciaal ontwikkeld systeem kan u tegen een lage kost gewaarborgd worden dat uw systeem iedere dag optimaal functioneert. 

Beschikbare merken

  • LG Solar
  • JA Solar
  • SolarWatt
  • SolarEdge
  • Omnik

Contacteer Volta Energycare


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Volta Energycare heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden