Belsun


Kies voor een veilige en rendabele investering in hernieuwbare energiebronnen en opteer voor Belsun op u hierbij te helpen!  Belsun is er voor alle particulieren die gaan bouwen of renoveren en die wensen te kiezen voor energiezuinige technieken.

Er wordt steeds gezorgd voor een oplossing op maat van uw wensen. Hiervoor wordt samen gewerkt met topfabrikanten die zorgen voor een perfect eindresultaat.

Zonnepanelen

Droomt u er ook van nooit meer een elektriciteitsrekening te moeten betalen? Wel dit wordt bijna mogelijk met de zonnepanelen van Belsun. We werken met vaste partners zoals IBC Solar en SolarWorld, Sunpower en Benq die ons steeds de beste panelen leveren. Voor de omvormers rekenen we op de duurzaamheid van SMA. Er wordt ook steeds een perfecte service na verkoop geboden aan al onze klanten.

Batterijsystemen

Batterijsystemen zijn ideaal voor wie werkt met zonne- energie. Tijdens de zomer is er vaak overtollige energie en via de batterijsystemen kan deze opgeslagen worden om achteraf te gebruiken wanneer er minder energie zou geproduceerd zijn. De batterijen van SolarEdge worden automatisch opgeladen en ontladen, afhankelijk van de behoefte. U zult dus slecht een minimum aan elektriciteit van het net nodig hebben.

Beschikbare merken

  • IBC Solar
  • SolarWorld
  • Sunpower
  • Benq
  • SMA

 

Contacteer Belsun


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Belsun heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden