Menu

MD Solektra

Bij MD Solektra bent u in goede handen. Zaakvoerders Maarten en David zijn nauw betrokken bij elk project van A tot Z. De zaakvoerders komen zelf langs voor een uitgebreid plaatsbezoek waar de tijd wordt genomen om al uw vragen te beantwoorden. Ook het uitwerken van de offerte en de plaatsing zelf wordt gedaan door de zaakvoerders, alsook de uitstekende na-service.

location-dark Bilzen

MD Solektra werd opgericht door 2 enthousiaste zaakvoerders met een passie voor groene energie. Hun achtergrond in de sector van hernieubware energie bracht hen samen met één missie: iedereen laten genieten van groene stroom en dit aan een eerlijke prijs met topproducten zodat dit tevens een financieel interessant investering is.

MD Solektra is RESCert gecertificeerd, het keurmerk voor kwalitatieve zonnepanelen installateurs. Er wordt enkel gewerkt met top producten. Voor de zonnepanelen wordt beroep gedaan op Denim Solar, een Nederlands merk welke topprestaties levert bij onafhankelijke tests en daarnaast kwaliteit/prijs interessant is. Voor daken met minder bruikbaar oppervlakte wordt ook gewerkt met hoogrendement zonnepanelen van Sunpower.

Voor omvormers wordt gekozen voor SMA en SolarEdge, twee marktleiders in hun segment.

Adres MD Solektra

MD Solektra bevindt zich op volgend adres: Kuilenweg 35, 3740 Bilzen

Beoordeel MD Solektra

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over MD Solektra terug.

MD Solektra heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met MD Solektra?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?