Bent u een zonnepanelen installateur?

MD Solektra

Bij MD Solektra bent u in goede handen. Zaakvoerders Maarten en David zijn nauw betrokken bij elk project van A tot Z. De zaakvoerders komen zelf langs voor een uitgebreid plaatsbezoek waar de tijd wordt genomen om al uw vragen te beantwoorden. Ook het uitwerken van de offerte en de plaatsing zelf wordt gedaan door de zaakvoerders, alsook de uitstekende na-service.

MD Solektra werd opgericht door 2 enthousiaste zaakvoerders met een passie voor groene energie. Hun achtergrond in de sector van hernieubware energie bracht hen samen met één missie: iedereen laten genieten van groene stroom en dit aan een eerlijke prijs met topproducten zodat dit tevens een financieel interessant investering is.

MD Solektra is RESCert gecertificeerd, het keurmerk voor kwalitatieve zonnepanelen installateurs. Er wordt enkel gewerkt met top producten. Voor de zonnepanelen wordt beroep gedaan op Denim Solar, een Nederlands merk welke topprestaties levert bij onafhankelijke tests en daarnaast kwaliteit/prijs interessant is. Voor daken met minder bruikbaar oppervlakte wordt ook gewerkt met hoogrendement zonnepanelen van Sunpower.

Voor omvormers wordt gekozen voor SMA en SolarEdge, twee marktleiders in hun segment.

5400 Wp installatie
MERK DENIM
LOCATIE Bilzen
18 X DENIM SCR 300wp zonnepaneel met een SMA 4.0 omvormer. Leidingen omvormer ingeslepen. Onderste dakhaken zwart gemaakt door klant.
4200 Wp installatie
MERK DENIM
LOCATIE Bilzen
Geplaatst te Bilzen. 14X DENIM SCR 300wp zonnepanelen met SOLAR EDGE P300 power optimizers. En een SOLAR EDGE 3000H omvormer.

MD Solektra werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met MD Solektra? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

MD Solektra gegevens

Adres

Kuilenweg 35
3740 Bilzen

Contacteer MD Solektra

Content is loading