Bent u een zonnepanelen installateur?

Salvum Solar

Salvum Solar is dé specialist voor zonnepanelen voor de regio Limburg. Door de jaren heen is Salvum Energy uitgegroeid tot een referentie in Limburg door hun klanten enkel de beste producten en een optimale service aan te bieden. Salvum Solar maakt deel uit van Salvum Energy welke zich specialiseert in hernieuwbare energie.

Door de ruime ervaring van Salvum Solar  wordt u vakkundig geadviseerd. Er wordt samen gekeken welke oplossing ideaal is voor uw woning zodat u een optimaal rendement kunt halen uit uw zonnepanelen. De hellingsgraad, inplanting van de woning en vooral ook de omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol om te kijken waar en hoe de zonnepanelen het best geplaatst kunnen worden.

Een belangrijk element van uw zonnepanelen is de onafhankelijkheid ten opzichte van netbeheerders. U produceert namelijk zelf uw energie en bent dus niet langer meer verplicht al die bedragen te betalen die nodeloos aangerekend worden. Daarenboven bedraagt de levensduur van onze zonnepanelen twintig tot dertig jaar. In die tijd hebt u uw investering reeds ruimschoots teruggewonnen.

Salvum Cleaning en Salvum Energy

Naast plaatsing van zonnepanelen specialiseert Salvum Energy zich eveneens in diverse schoonmaakwerken zoals het ontmossen van daken, schoonmaken van zonnepanelen, reinigen van ramen,… De Salvum Energy afdeling is eveneens gespecialiseerd in duurzaam wonen en de mogelijke oplossingen hiervoor.

Salvum Solar werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Salvum Solar? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Salvum Solar gegevens

Adres

Sledderlo 69
3600 Genk

Contacteer Salvum Solar

Content is loading