Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Electro Le Jeune


Electro Le Jeune is erkend installateur met meer dan 25 jaar ervaring. Het eenmansbedrijfje, dat startte met algemene elektriciteitswerken en netwerkbekaveling groeide uit tot een kleine maar succesvolle onderneming waar de klant steeds centraal staat.

Sinds 2006 is Electro Le Jeune ook actief in groene energie, met als specialiteit zonnepanelen.

In 2012 werd er fors uitgebreid zodat het gamma aan groene energie ook kon toenemen zodat er ook zonneboilers, pelletkachels en pellets aan het assortiment konden toegevoegd worden.

Al uw zorgen worden weggenomen

Als ervaren installateur vindt Electro Le Jeune het belangrijk u optimaal te ondersteunen tijdens elk project. Als dit dan ook lukt op een kwaliteitsvolle manier en tegen een eerlijke prijs, dan is de missie geslaagd. Voornamelijk bedrijven en zelfstandigen maar ook particulieren kunnen op Electro Le Jeune een beroep doen.

Een eigen productie installatie (elektriciteit) voor bedrijven

Met behulp van fotovoltaïsche systemen krijgt u een veilig systeem aangeboden die goed opbrengt. De investeringsaftrek van de overheid zorgen ervoor dat u extra inkomsten kunt genereren en zich kunt wapenen tegen fluctuaties van de energieprijzen. Uw bedrijf komt bovendien in een beter daglicht te staan door het feit dat u milieubewuster gaat werken.

De beste technologieën

Om optimale resultaten voor energieproductie te verkrijgen is het noodzakelijk gebruik te maken van de beste technologieën. Enkel op die manier kunt u de grootste rendementen verkrijgen.

De energieprijzen blijven stijgen waardoor uw investering elk jaar rendabeler zal worden, zelfs zonder de groenestroomcertificaten. U krijg gegarandeerd een eigen energieproductie voor de komende 25 jaar en zelfs veel langer.

Contacteer Electro Le Jeune


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Electro Le Jeune heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden