Bent u een zonnepanelen installateur?

Energiek

Energiek is gespecialiseerd in plaatsing van zonnepanelen, energiezuinige verwarmingssystemen, airco’s, warmtepompen, hout- en pelletkachels. Kortom voor alles aangaande groene energie kunt u bij Energiek terecht.

Waarom kiezen voor Energiek?

Energiek heeft een zeer ruim productengamma met fascinerende oplossingen. Ook voor passiefhuizen en lage energiewoningen bieden zij een ruim aanbod aan diverse producten. Ze beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en voorzien steeds een installateur uit uw buurt.

Fotovoltaïsche zonnepanelen

Ook zonnepanelen behoort tot de specialisaties van Energiek. Er kan een PV collector voorzien worden die het stroomverbruik neutraliseert. Dit kan eventueel enkel het piekverbruik zijn indien gewenst. Naast de klassieke siliciumpanelen is er eveneens een interessant gamma aan producten voor platte daken. Deze kunnen vrijwel onzichtbaar op het dak geplaatst worden en bieden een optimaal rendement. 

Soortgelijke panelen hebben een integraal zwarte uitvoering met zwarte frames die visuele overlast tot het minimum beperken. U zult dus optimaal op uw elektriciteitsfactuur kunnen besparen met behulp van een investering die zichzelf binnen enkele jaren al zal terugverdiend hebben.

Bezoek de toonzaal

U kunt in de toonzaal van Energiek terecht om al uw wensen te bespreken en een uitgebreide offerte aan te vragen. Kunt u niet langskomen tijdens de openingsuren, dan is een afspraak buiten de kantooruren ook steeds mogelijk.

Energiek werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Energiek? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Energiek gegevens

Adres

Brechtsebaan 20
2900 Schoten

Contacteer Energiek

Content is loading