Menu

KTI-WTI

3.3

(3 beoordelingen)

Bij KTI-WTI biedt men u meer dan 25 jaar ervaring. De plaatsing van zonnepanelen van sublieme kwaliteit neemt een belangrijke plaats in in de zorg voor het milieu en in het voorkomen van torenhoge energiefacturen. Er wordt gezorgd voor geïntegreerde installaties voor zowel particulieren, kmo’s, openbare diensten, als grotere bedrijven.

location-dark Zandhoven

Reeds meer dan 20 jaar past KTI-WTI met succes zonnetechnologieën toe. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u kiest voor technische know-how en een kwalitatieve uitvoering. U bent zeker van kwaliteitsvolle installaties tegen een scherpe prijs.

Diverse modules

Het fotovoltaïsche moduleprogramma van KTI-WTI bestaat uit modules van verschillende merken en types. Deze werden allemaal geproduceerd door erkende, Europese fabrikanten. U kunt dus op beide oren slapen als het aankomt op kwaliteit. Bovendien zijn de systemen die KTI-WTI installeert onderhoudsvriendelijk en zeer rendabel. U zult dan ook gedurende vele jaren zorgeloos kunnen genieten van milieuvriendelijke zonne-energie.

Garantie

KTI-WTI biedt u 10 jaar garantie op werk en onderdelen, ook op de waterdichtheid van uw dak, 10 jaar garantie op de omvormer met de mogelijkheid deze te verlengen naar 20 jaar, opbrengstgarantie 90 % na 10 jaar, 80 % na 25 jaar.

Wat wordt er bij elke installatie voorzien

Uiteraard voorziet KTI-WTI de volledige ontwikkeling en opvolging van elk project. U krijgt professioneel advies en puur maatwerk.

De coördinatie met de distributienetwerkbeheerder, onderzoek van het plaatselijke elektriciteitsnet en een groene stroom teller horen er uiteraard ook bij. Men maakt eveneens een berekening voor de draagcapaciteit van uw dakconstructie.

Beschikbare merken

  • Atersa
  • REC
  • Sunpower
  • Bisol
  • BenQ
  • Viessmann

Adres KTI-WTI

KTI-WTI bevindt zich op volgend adres: Vierselbaan 40, 2240 Zandhoven

Beoordeel KTI-WTI

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over KTI-WTI terug.

recommended

67% AANBEVOLEN

3.3
3 beoordelingen

Kwaliteit

3.3

Prijs

4.3

Service

3.3

verified

Alle beoordelingen worden door ons gecontroleerd

location Beoordeling van Veldeman uit Boom op 6/11/2021

Boom, april 2021. Na het eerste gesprek een offerte gehad die zelfs goedkoper was dan de snelle berekening bij de voorstelling. Zéér correcte prijs voor nieuwe dakbedekking en zonnepanelen. Alles super gedaan en aangesloten. Dak is dicht, panelen werken voortreffelijk. Was fijne, en correcte samenwerking. Dank voor alles!!!

check KTI-WTI wordt aanbevolen

Service

4.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

5.0

location Beoordeling van Mets Emiel uit Kieldrecht op 8/6/2020

Kieldrecht 03/08/2020 mij was alles top geregeld afspraak, zeer goede prijs,levering,daarna was er wel een probleem met de omvormer maar dat is opgelost door technieker van saj en aller werkt nu zoals het moet dus top firma

check KTI-WTI wordt aanbevolen

Service

5.0

Prijs

5.0

Kwaliteit

4.0

location Beoordeling van Van den Bossche Martin uit Bornem op 7/6/2020

Slechte ervaring met KTI-WTI . Omvormer die steeds weer defect is en men geeft geen degelijke ondersteuning . Ik zit al 4 weken zonder omvormer en KTI WTI laat niets van zich horen . Ik heb nog nooit zoveel problemen gehad als met deze firma .

cancel KTI-WTI wordt afgeraden

Service

1.0

Prijs

3.0

Kwaliteit

1.0

Beoordelingen KTI-WTI

Deel uw ervaring over deze installateur

Hoe was uw ervaring met KTI-WTI?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?