Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

KVE Systems


Zonlicht is er in overvloed, ook in België! Want we hebben over het zonlicht en niet de echt brandende zon die ervoor zorgt dat je in de zomer mooi bruin wordt. Gewoon zonlicht kan met behulp van zonnepanelen omgezet worden in elektriciteit, die u thuis of in uw bedrijf kunt gebruiken. Hier hebt u uiteraard een goed werkende zonne-installatie voor nodig en KVE Systems helpt u graag hierbij!

Zonnestroomsystemen vragen weinig onderhoud en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zorgen ze voor een flinke daling van uw elektriciteitsfactuur zodat u uw zuurverdiende centjes aan leukere dingen kunt spenderen.

KVE Systems doet de administratie voor u

Over de verplichte meldingen en andere administratieve zaken aangaande uw zonnepaneleninstallatie hoeft u zich totaal geen zorgen te maken. KVE Systems doet dit allemaal in uw plaats en zorgt voor een snelle en correcte afhandeling bij zowel de netbeheerder als bij VREG.

Een aangepast systeem op maat

Omdat elke woning anders is iedereen leeft in andere omstandigheden, zorgt men bij KVE Systems voor een installatie die volledig op maat van uw behoeftes ontworpen wordt. Zo bent u zeker van een systeem dat u het beste rendement garandeert, afhankelijk van uw gewoontes en verbruik.

Soorten zonnepanelen

Bij KVE systems kunt u terecht voor zowel monokristallijne als polykristallijne zonnepanelen. De kleuren variëren van bijna zwart tot blauw geschakeerd. Er wordt gewerkt met diverse merken, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en/of budget en uiteraard ook de externe factoren zoals ligging van de woning,…

Zonnepanelen blijven een goede investering

Ondanks het feit dat de overheid nu zo goed als geen premies meer geeft, blijven zonnepanelen een ideale investering. De stijgende elektriciteitsprijzen, de verhoogde efficiëntie van de panelen en de dalende prijzen van de installatie zijn redenen die een cruciale rol spelen hierbij.

Beschikbare merken

  • Axitec
  • BenQ
  • LG
  • Panasonic
  • REC

Contacteer KVE Systems


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

KVE Systems heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden