Menu

Energie & Warmtetechniek

Energie & Warmtetechniek is gelegen te Geel en is actief op het vlak van rendabele hernieuwbare energiesystemen voor uw woning. Ze focussen zich vooral op plaatsing van zonnepanelen, maar ook pelletkachels, houtkachels, inbouwhaarden, ventilatiesystemen, elektriciteitswerken, domotica, energiezuinige verlichting, en isolatie behoren tot de activiteiten.

location-dark Geel

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Elektriciteit blijft duurder worden en dit zal ook de komende jaren zo zijn. Bovendien behoort België momenteel tot het duurste land in Europa als het aankomt op energieprijzen. Daarnaast heeft men ook nog eens beslist om de gratis stroom van 100kwh per gezinslid stop te zetten. Deze feiten zijn hoe dan ook al een goede reden om te kiezen voor zonnepanelen.

Voordelen van de Energie & Warmtetechniek zonnepanelen

  • Ze hebben een lange levensduur van minimum 25 jaar
  • Kunnen snel terugverdiend worden gezien de enorme besparing
  • Hebben uiteraard een gunstige invloed op het E-peil van uw woning      

Hoe werken zonnepanelen

Zonnepanelen wekken bij lichtinval gelijkstroom op. Deze wordt via de solarkabel naar de omvormer geleid. Een omvormer zet de opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom.

Garantie

Energie & Warmtetechniek biedt 25 jaar vermogensgarantie met als inhoud minimaal 90 % gedurende de eerste 10 jaar en minstens 80% over een periode van 25 jaar.

Er is eveneens een productgarantie van 12 jaar op de zonnepanelen zelf. De omvormer heeft een garantie van minimum 5 jaar die kan worden verhoogd tot 20 jaar.

U bent met andere woorden vele jaren gerust wat opbrengst en duurzaamheid van uw installatie betreft.

Kwaliteit

Energie & Warmtechniek opteert steevast voor producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt gewerkt met leveranciers die diverse certificaten behaalden zodat u zeker bent van het hoogste rendement.

Prijzen

De prijzen van zonnepanelen zijn wereldwijd sterk gedaald door het grote succes. Een gemiddelde installatie kost dan ook tussen de 4000 en 7000 euro. U krijgt steeds een gratis offerte op maat.

Totaaloplossingen

Ook voor totaaloplossingen zoals een carport of dak met geïntegreerde zonnepanelen kunt u bij Energie & Warmtetechniek terecht. Laadpalen plaatsen behoort eveneens tot de activiteiten.

Een bezoek aan de toonzaal is steeds mogelijk op afspraak.

 

Adres Energie & Warmtetechniek

Energie & Warmtetechniek bevindt zich op volgend adres: Roshoevendijk 7, 2440 Geel

Beoordeel Energie & Warmtetechniek

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Energie & Warmtetechniek terug.

Energie & Warmtetechniek heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Energie & Warmtetechniek?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?