Menu

IZEN

IZEN is reeds 30 jaar erkend installateur van zonnepanelen. Met de vier waarden: gelijkwaardigheid, betrokkenheid, duurzaamheid en bescheidenheid steeds in het achterhoofd houdende, wordt er gezorgd voor een perfect geïnstalleerd systeem.

location-dark Lille

IZEN is het eerste groene energiebedrijf in België. Opgericht door 3 jonge ondernemers in 1987 is het ondertussen uitgegroeid tot de referentie in Vlaanderen met meer dan 90 medewerkers.

Zonnepanelen van IZEN zorgen voor een ongeziene besparing op uw energiefactuur. Uw investering zal dan ook snel teruggewonnen zijn aangezien de energieprijzen blijven stijgen. Bovendien verhogen zonnepanelen de waarde van uw woning. Het E-peil daarentegen zal meteen drastisch dalen. De panelen zijn steeds van het merk CSUN en de omvormer is van SAJ zodat de kwaliteit bij elke installatie verzekerd is.

Een finaal argument is de gezondheid van uw kinderen , kleinkinderen en verdere generaties. Want door duurzame energie te gaan gebruiken kiezen we voor bescherming van het milieu en een gezonder omgeving voor het nageslacht.

 

Realisaties en projecten IZEN

Hieronder vindt u enkele recente realisaties van IZEN terug.

Adres IZEN

IZEN bevindt zich op volgend adres: Hoeksken 56, 2275 Lille

Beoordeel IZEN

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over IZEN terug.

IZEN heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met IZEN?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?