Menu

E-tec

Meer en meer mensen willen zelf hun elektriciteit produceren. Sommigen doen het uit groene en milieubewuste overwegingen, anderen zien het als een ideale investering en nog een derde groep wil dringend besparen op die steeds maar stijgende energiefactuur.

location-dark Herentals

Minder afhankelijkheid

In tijden waarin onze energieprijzen voortdurend stijgen, is een PV-installatie dé ideale manier om geld te besparen en ook het milieu te ontzien. Bovendien wordt men steeds minder afhankelijk van de energieleveranciers die om de haverklap hun prijzen verhogen.

Investering die rendeert

De zonnepanelen van Viessmann bieden u perfect op elkaar afgestemde componenten waaronder modules, omvormers en montagesystemen. U kunt dus een totaalpakket krijgen zonder hiervoor naar diverse leveranciers te moeten gaan.

Binnen enkel jaren volledig betaald

De opgewekte stroom kan gebruikt worden of op het openbare net gezet worden. De wettelijke vergoeding of de besparing zorgen ervoor dat de investering al na enkele jaren terugverdiend zal zijn. Ook de waarde van uw woning zal fors stijgen wanneer er zonnepanelen op geplaatst zijn.

Zonnepanelen merken

De fotovoltaïsche panelen van Viessmann bieden u perfect werkende modules, omvormers en montagesystemen. Het merk is gekend als zijnde top in zijn vakgebied en wordt dan ook veelvuldig gebruikt.

Terugdraaiende teller

Wanneer u niet alle elektriciteit verbruikt die door uw zonnepanelen geproduceerd wordt, dan stroomt deze overtollige elektriciteit naar het openbaar net. Op dit ogenblik zult u uw teller dan ook zien terugdraaien.

Adres E-tec

E-tec bevindt zich op volgend adres: Dikberd 14, 2200 Herentals

Beoordeel E-tec

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over E-tec terug.

E-tec heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met E-tec?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?