Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Duonooduitgang


Duonooduitgang is het bedrijf waar techniek in de vingers zit en de harmonie met de natuur nooit ver weg is. Alle projecten worden steeds gerealiseerd met het oog op lange termijnsresultaten waarbij het ecologisch aspect nooit uit het oog wordt verloren. Uiteraard wordt ook steeds rekening gehouden met uw beschikbaar budget.

Zonnepanelen: een slimme investering

Investeren in zonnepanelen is meer dan ooit de moeite waard. Duonooduitgang helpt u graag bij het kiezen van een passend systeem om op die manier tot een optimaal rendement te komen. Uiteraard is een mooie en degelijke afwerking steeds van toepassing.

Besparen met zonnepanelen

Wie ervoor kiest om zonnepanelen te plaatsen, investeert in zijn woning en maakt na 7 tot 8 jaar reeds winst. De terugwintijd is namelijk veel korter dan vroeger en ook de investeringskost is fors gedaald. Bovendien stoot je met zonnepanelen geen CO2 uit en zorg je dus voor een toekomst voor de volgende generaties.

Ontdek net als velen voor u de diverse voordelen en mogelijkheden van zonnepanelen. Het is inmiddels ook mogelijk om de overtollig geproduceerd elektriciteit op te slaan zodat deze later kan gebruikt worden wanneer u ze wel nodig hebt.

Daarnaast kan u bij Duonooduitgang ook terecht voor al uw elektriciteitswerken, ventilatie, laadpalen voor elektrische voertuigen en domotica.

Contacteer Duonooduitgang


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Duonooduitgang heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden