Menu

BL-energy

Zaakvoerder Bert Lodewycks van BL-energy beschikt inmiddels over meer dan 10 jaar ervaring in de bouw en de groene sector. Er wordt bij elke opdracht steeds veel nadruk gelegd op kwaliteit. Zowel voor installaties, onderhoud als interventies kan men bij BL-energy terecht.

location-dark Geel

Oplossing op maat voor elke klant

BL-energy werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en zoekt naar een oplossing op maat voor elke klant. Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op de uitstekende service van dit bedrijf.

Energiebesparende oplossingen

Wie op zoek is naar energiebesparende alternatieven kan terecht bij BL Energy. Zij zorgen voor levering en installatie van een zonnepaneleninstallatie aan een zeer voordelige prijs.

Ook voor bouwwerken en elektriciteitswerken kunt u bij hen terecht.

Zonnepanelen installaties

U bent bij BL-energy zeker van een professionele installatie. Ze beschikken over meer dan 10 jaar ervaring als erkend installateur voor zowel particulieren als bedrijven.

Energiestudies

Elke woning en inplanting ervan is anders. Daarom wordt er bij BL-energy ook steeds een energiestudie gemaakt zodat een optimale installatie kan gegarandeerd worden.

Onderhoud

Ook het onderhoud van uw zonnepanelen mag men niet verwaarlozen. Regelmatig schoonmaken zorgt namelijk voor een blijvend optimaal rendement. Ook voor monitoring en reparaties is BL-energy dé geschikte partner.

Kwaliteits-zonnepanelen

BL-energy maakt gebruik van Viessmann zonnepanelen. Deze behoren tot de topkwaliteit van alle panelen en Viessmann staat zelf in voor de garantie.

Adres BL-energy

BL-energy bevindt zich op volgend adres: Pastorijstraat 6, 2440 Geel

Beoordeel BL-energy

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over BL-energy terug.

BL-energy heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met BL-energy?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?