Menu

Aurisolar

Aurisolar werd opgericht door Wim Van Hees, welke kan rekenen op meer dan 8 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Vandaag werken ook de zonen mee in het bedrijf. Dit garandeert een persoonlijke aanpak van elk project.

location-dark Mol

Aurisolar is een echt familiebedrijf waarin ook de zonen mee werken, samen met zaakvoerder Wim. De klanten krijgen een persoonlijke aanpak en bij een uitgebreid bezoek ter plaatse worden u de verschillende opties en mogelijkheden voorgesteld.

Inzake zonnepanelen wordt voornamelijk gewerkt met Sunpower, een Amerikaans topmerk welke bekend staat om zijn hoogrendement zonnepanelen. Alles wordt eraan gedaan om een zo kort mogelijke terugverdientijd te behalen voor de klant, zodat de investering ook financieel interessant is. Hiervoor zitten we met u als klant samen en bereiden het project voor.

Ook qua naservice onderscheidt Aurisolar zich. Zo kan u op ons beroep doen voor de reiniging van de zonnepanelen installatie maar ook voor onderhoud. Bij een technisch onderhoud wordt met een infrarood camera gekeken naar de zonnepanelen en wordt de omvormer ge-update naar de laatste software versie.

Aurisolar werkt met volgende merken

Aurisolar werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

Adres Aurisolar

Aurisolar bevindt zich op volgend adres: Bosbessenstraat 13, 2400 Mol

Beoordeel Aurisolar

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Aurisolar terug.

Aurisolar heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Aurisolar?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?