Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Aurisolar


Aurisolar werd opgericht door Wim Van Hees, welke kan rekenen op meer dan 8 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Vandaag werken ook de zonen mee in het bedrijf. Dit garandeert een persoonlijke aanpak van elk project.

Aurisolar is een echt familiebedrijf waarin ook de zonen mee werken, samen met zaakvoerder Wim. De klanten krijgen een persoonlijke aanpak en bij een uitgebreid bezoek ter plaatse worden u de verschillende opties en mogelijkheden voorgesteld.

Inzake zonnepanelen wordt voornamelijk gewerkt met Sunpower, een Amerikaans topmerk welke bekend staat om zijn hoogrendement zonnepanelen. Alles wordt eraan gedaan om een zo kort mogelijke terugverdientijd te behalen voor de klant, zodat de investering ook financieel interessant is. Hiervoor zitten we met u als klant samen en bereiden het project voor.

Ook qua naservice onderscheidt Aurisolar zich. Zo kan u op ons beroep doen voor de reiniging van de zonnepanelen installatie maar ook voor onderhoud. Bij een technisch onderhoud wordt met een infrarood camera gekeken naar de zonnepanelen en wordt de omvormer ge-update naar de laatste software versie.

Aurisolar werkt met volgende merken

Aurisolar werkt met volgende merken inzake zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal. Dit zijn allen Tier-1 merken.

SunPower Logo
SMA Logo

Contacteer Aurisolar


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Aurisolar heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden