Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Vorsselmans


Groep Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. Maar daarnaast is Vorsselmans eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen.

Vorsselmans heeft diverse kleine en grote projecten uitgevoerd in België en buitenland. Er wordt nauw overlegd met alle partijen om elk project tot een goed eind te brengen.

Of het nu om ramen, gevels of zonnepanelen gaat, Vorsselmans staat voor samenwerking, engagement en excellentie.

De toekomst

Zonne-energie is nog lang niet aan zijn hoogtepunt toe. Een aantal jaren geleden leek de zonne-energie industrie in een dip beland te zijn maar inmiddels is dit al lang terug vergeten. Investeren in zonnepanelen is en blijft een goede investering die rendeert. Want je eigen elektriciteit kunnen produceren brengt veel meer op dan je centen op een spaarboekje zetten.

Stijgende efficiëntie

De efficiëntie van zonnepanelen blijft stijgen en ook de geïntegreerde panelen in dakpannen of zonwering zitten in de lift. Niet enkel het rendement maar ook de esthetiek van de standaard zonnepanelen wordt aangepast. Daarnaast gaat men de thuisbatterijen ook commercialiseren zodat opslag stilaan een feit kan worden.

Kosten zonnepanelen

Zonnepanelen kosten lang zo veel niet meer als jaren geleden. De investeringskost is drastisch gedaald en daardoor is de terugverdientijd ook fors verminderd. Vorsselmans helpt u om de meest voordelige installatie te voorzien voor uw gebouw zodat een optimaal rendement niet uitblijft.

Contacteer Vorsselmans


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Vorsselmans heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden