Bent u een zonnepanelen installateur?

Techni-Cal

Techni-Cal werd opgericht in 2006 en is intussen uitgegroeid tot een KMO met 8 personeelsleden en 2 zaakvoerders. Techni-Cal spitst zich toe op het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en airco voor zowel particulieren als bedrijven.

Techni-Cal is intussen meerdere jaren actief als zonnepanelen installateur en dit als totaalaanbieder. Bij een eerste plaatsbezoek wordt uw situatie in kaart gebracht en de haalbaarheid van uw project bekeken. Door de brede technische kennis van Techni-Cal kan u rekenen op grondig advies en ondersteuning.

Na het plaatsbezoek wordt een op maat uitgewerkte offerte opgemaakt. Samen met de offerte krijgt u ook een voortontwerp en financieel plan van uw project. De uitvoering van de werken wordt gedaan door de eigen RESCert erkende installatieteams.

Techni-Cal werkt enkel met topmerken. Voor de zonnepanelen worden meerdere merken aangeboden afhankelijk van de wensen van de klant. Voor omvormers werkt Techni-Cal samen met SMA, de Duitste marktleider. 

Ook bij de administratie en verdere opvolging na de installatie wordt u geholpen. Via het Techni-Cal platform kan u de productie van uw zonnepanelen installatie zelf opvolgen.

Kortom, u wordt begeleid in elke stap en alle zorgen worden u ontnomen. De tevredenheid van de klant is voor Techni-Cal de nummer één prioriteit.

Techni-Cal is ook de ideale partner voor grote en industriële zonnepanelen installaties voor bedrijven en KMO's.

Techni-Cal werkgebied

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Techni-Cal? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Techni-Cal gegevens

Adres

Essenestraat 16
1740 Ternat

Contacteer Techni-Cal

Content is loading