Update: De impact van het coronavirus op de zonnepanelen sector

Techni-Cal


Techni-Cal werd opgericht in 2006 en is intussen uitgegroeid tot een KMO met 8 personeelsleden en 2 zaakvoerders. Techni-Cal spitst zich toe op het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en airco voor zowel particulieren als bedrijven.

Techni-Cal is intussen meerdere jaren actief als zonnepanelen installateur en dit als totaalaanbieder. Bij een eerste plaatsbezoek wordt uw situatie in kaart gebracht en de haalbaarheid van uw project bekeken. Door de brede technische kennis van Techni-Cal kan u rekenen op grondig advies en ondersteuning.

Na het plaatsbezoek wordt een op maat uitgewerkte offerte opgemaakt. Samen met de offerte krijgt u ook een voortontwerp en financieel plan van uw project. De uitvoering van de werken wordt gedaan door de eigen RESCert erkende installatieteams.

Techni-Cal werkt enkel met topmerken. Voor de zonnepanelen worden meerdere merken aangeboden afhankelijk van de wensen van de klant. Voor omvormers werkt Techni-Cal samen met SMA, de Duitste marktleider. 

Ook bij de administratie en verdere opvolging na de installatie wordt u geholpen. Via het Techni-Cal platform kan u de productie van uw zonnepanelen installatie zelf opvolgen.

Kortom, u wordt begeleid in elke stap en alle zorgen worden u ontnomen. De tevredenheid van de klant is voor Techni-Cal de nummer één prioriteit.

Techni-Cal is ook de ideale partner voor grote en industriële zonnepanelen installaties voor bedrijven en KMO's.

Contacteer Techni-Cal


Uw gegevens (wij geven uw gegevens nooit door zonder uw toestemming)
+ Extra nummer (optioneel)

Adres (voor de installatie)

Omschrijving van uw project (hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger uw offerte)
kWh/jaar

  Stuur mijn aanvraag ook naar installateurs (max. 2 tot 3) in mijn regio


  Ik aanvaard de T&C en Privacy Policy

Uw gegevens zijn veilig

Techni-Cal heeft nog geen beoordelingen

Voeg als eerste een beoordeling toe!

Copyright 2020 Alle rechten voorbehouden