Menu

Techni-Cal

Techni-Cal werd opgericht in 2006 en is intussen uitgegroeid tot een KMO met 8 personeelsleden en 2 zaakvoerders. Techni-Cal spitst zich toe op het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en airco voor zowel particulieren als bedrijven.

location-dark Ternat

Techni-Cal is intussen meerdere jaren actief als zonnepanelen installateur en dit als totaalaanbieder. Bij een eerste plaatsbezoek wordt uw situatie in kaart gebracht en de haalbaarheid van uw project bekeken. Door de brede technische kennis van Techni-Cal kan u rekenen op grondig advies en ondersteuning.

Na het plaatsbezoek wordt een op maat uitgewerkte offerte opgemaakt. Samen met de offerte krijgt u ook een voortontwerp en financieel plan van uw project. De uitvoering van de werken wordt gedaan door de eigen RESCert erkende installatieteams.

Techni-Cal werkt enkel met topmerken. Voor de zonnepanelen worden meerdere merken aangeboden afhankelijk van de wensen van de klant. Voor omvormers werkt Techni-Cal samen met SMA, de Duitste marktleider. 

Ook bij de administratie en verdere opvolging na de installatie wordt u geholpen. Via het Techni-Cal platform kan u de productie van uw zonnepanelen installatie zelf opvolgen.

Kortom, u wordt begeleid in elke stap en alle zorgen worden u ontnomen. De tevredenheid van de klant is voor Techni-Cal de nummer één prioriteit.

Techni-Cal is ook de ideale partner voor grote en industriële zonnepanelen installaties voor bedrijven en KMO's.

Adres Techni-Cal

Techni-Cal bevindt zich op volgend adres: Essenestraat 16, 1740 Ternat

Beoordeel Techni-Cal

Hieronder vindt je een overzicht met alle reviews en beoordelingen over Techni-Cal terug.

Techni-Cal heeft nog geen beoordelingen

Beoordeel :name

Hoe was uw ervaring met Techni-Cal?

Kwaliteit

Service

Prijs

Aanbevolen?